Milyen bajaid vannak? Szivesen meghalgatok akárkit a bajaival, és tanácsot is adok!
elpanaszolom enis..az anyám majdnem utálja a mamámat(saját anyját..hosszú),unok mindent ami csak történik mostanába semmi vidám nemvolt és utálom a suli eccer meg szeretem..(najó a szeretet tulzás),a legnyomibb fiuk vesznek körbe akik eccerűen nem tetszenek,és nyomik és szeretnék szeretni valakit(szerelemre gondoltam)de ennek kevés esélye..akinek éln tetszem arra csak haverként gondolok(ő nemtetszik).ha kiirok egy kérdést akkor olyanok válaszolnak akiket nemis érdekel csak osztják az észt és bunkóznak..pedig néha télleg kiirok normális kérdéseket és normális választ várok de ezvan..tudsz segiteni??
Ez szerintem nem rajtad, hanem másokon múlik
El akarok járni többet szórakozni, többet sportolni, magamra költeni, barátnőt szerezni. Élni az életem mielőtt túl késő. Mindenhez pénz kell és idő sajnos. És ez a tehetetlenség megőrjít. Olyan mint ha egy helyben topognék.
Más munkahely, ahol kevesebb munka, és több pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!