Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen bajaid vannak? Szivesen...

Milyen bajaid vannak? Szivesen meghalgatok akárkit a bajaival, és tanácsot is adok!

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 20:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
ugyan... egy felakasztás nem megy csak úgy híradóba, csak ha nagyon extrém. ha úgy lenne, ahogy te mondanád, a híradóban csak ez lenne...
2010. szept. 3. 22:12
 52/63 A kérdező kommentje:
Am hogy jutott eszedbe ezt írni? Hány éves vagy?
2010. szept. 3. 22:14
 53/63 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsi voltam valamire. Am 15 :P
2010. szept. 3. 22:14
 54/63 A kérdező kommentje:
f/l?
2010. szept. 3. 22:22
 55/63 anonim ***** válasza:
Szeretnék az életemen változtatni, de nincs rá időm se pénzem, és ettől még jobban stresszel az egész, fel tudnék robbanni.
2010. szept. 3. 22:40
 56/63 A kérdező kommentje:
mit akarsz rajta változtatni?
2010. szept. 3. 22:42
 57/63 anonim ***** válasza:
elpanaszolom enis..az anyám majdnem utálja a mamámat(saját anyját..hosszú),unok mindent ami csak történik mostanába semmi vidám nemvolt és utálom a suli eccer meg szeretem..(najó a szeretet tulzás),a legnyomibb fiuk vesznek körbe akik eccerűen nem tetszenek,és nyomik és szeretnék szeretni valakit(szerelemre gondoltam)de ennek kevés esélye..akinek éln tetszem arra csak haverként gondolok(ő nemtetszik).ha kiirok egy kérdést akkor olyanok válaszolnak akiket nemis érdekel csak osztják az észt és bunkóznak..pedig néha télleg kiirok normális kérdéseket és normális választ várok de ezvan..tudsz segiteni??
2010. szept. 3. 22:43
 58/63 anonim ***** válasza:
El akarok járni többet szórakozni, többet sportolni, magamra költeni, barátnőt szerezni. Élni az életem mielőtt túl késő. Mindenhez pénz kell és idő sajnos. És ez a tehetetlenség megőrjít. Olyan mint ha egy helyben topognék.
2010. szept. 3. 22:47
 59/63 A kérdező kommentje:

elpanaszolom enis..az anyám majdnem utálja a mamámat(saját anyját..hosszú),unok mindent ami csak történik mostanába semmi vidám nemvolt és utálom a suli eccer meg szeretem..(najó a szeretet tulzás),a legnyomibb fiuk vesznek körbe akik eccerűen nem tetszenek,és nyomik és szeretnék szeretni valakit(szerelemre gondoltam)de ennek kevés esélye..akinek éln tetszem arra csak haverként gondolok(ő nemtetszik).ha kiirok egy kérdést akkor olyanok válaszolnak akiket nemis érdekel csak osztják az észt és bunkóznak..pedig néha télleg kiirok normális kérdéseket és normális választ várok de ezvan..tudsz segiteni??

Ez szerintem nem rajtad, hanem másokon múlik

2010. szept. 3. 22:54
 60/63 A kérdező kommentje:

El akarok járni többet szórakozni, többet sportolni, magamra költeni, barátnőt szerezni. Élni az életem mielőtt túl késő. Mindenhez pénz kell és idő sajnos. És ez a tehetetlenség megőrjít. Olyan mint ha egy helyben topognék.

Más munkahely, ahol kevesebb munka, és több pénz.

2010. szept. 3. 22:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!