Milyen bajaid vannak? Szivesen meghalgatok akárkit a bajaival, és tanácsot is adok!
oksi:$ de hosszú lesz kicsit:D
szóval van egy csaj akivel régen nagyon jóban voltunk, tavaly egész évben de egy csomószor megbántott, szivatott, lelkembe taposott fogalmam sincs mi volt velem hogy nemhogy nem hagytam ott, mégcsak nemis oltottam vissza mert azt gondoltam megjavul.. aztán év végén betelt a pohár, összevesztünk, összehívott pár számomra ismeretlen seggnyalóját hogy együtt oltogassanak ((Y)) majd jött a nyár.. most meg év eleje van és mivel alapból egy bunkó f*sz feltételeztem hogy mindenki utálni fogja, de nemnem. odament azokhoz akik még nem ismerik kétszínüségének sötét oldalát és beállított engem gonosznak:( és félek hogy az egész osztályt ellenünk fordítja. (ellenünk:én, a 2 fiú és egy lány akik majdnem ugy utálják mint én, és még 2 lány akik nem utálják csak inkább hozzánk húz a szívük.) De most meg az egyik b kategóriás leányzó besértődött mert le se sz*rjuk amikor a 2 fiú elvtársal hülyülünk (ő nem jön oda..-.-) ezért tegnap drámázott egy sort hogy hujdehajde megbántottuk ma meg kibékült a ribanccal, aki erre fölényesen rámmosolygott matekon, mikor még a barátnőm mellől is elültettek. mostmeg mindenkit ellenünk fog fordítani és ötletem sincsen hogy mit csináljak:(
tudom hogy kicsit probléma de nekem számít.
20:38as vagyok ésmost meglepődtem:D de nembaj mert énsem vagyok sokkal több..
és ne nézzétek már le a fiatalabbakat.
Második vagyok: nekem ez a problémám. Semmiről nem tudok beszélni, csak úgy van, és fáj. És állandóan magamra hagynak. És félek...
Kik hagynak ott? Nincsenek barátaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!