Miért érzem azt, hogy nem mondhatom el a gondomat másoknak? Szívesen meghallgatom más baját, de én a sajátomat nem tartom annyira, hogy mással megosszam, sőt magam sem tartom sokra. De inkább magamba fojtom a gondom. Néha már nehéz elviselnem.
1--Kategória FAIL!
2--Mi a kérdés pontosan?
"Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them"
Sose mondd el a problémáidat az embereknek: 20%-ukat nem érdekli, a maradék 80% örül nekik.
utolso vagyok, gondolom tőlem kérdezed
hát ha rossz kedvem van.. akkor soha nemmondom el hogy miért van, mert úgy érzem hogy azzal sajnáltatom magam vagy valami, mindenki azt mondja hogy mondjam el, nem jó ha magamban tartom, de nem megy, soha nem mondom el mi bajom, de örülök ha mások megosszák ezt velem, viszont nem tudom elmondani soha mi a bajom.. és leirtam már hogy miért.. :) sokáig nem szokott rosszkedvem lenni, bármi rossz történik, kb 1-2 óra mulva elfelejtem, és 3óra mulva kb megint lesz vmi olyan amitől rossz kedvem van, de van amikor még rosszkedvembe is nevetek.. tudom ez kicsit betegesen és drogosan hangzik de igy van XDD
ha esetleg nem tőlem kérdezted akkor ciki :| és bocsi :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!