Hogyan legyek lehetne erről leszokni ?
A helyzet az ,hogy van egy nagyon kínos fétisem amivel már nem tudok eggyütt élni -ami hatására nem tudok eggyütt lenni senkivel sem . Ha még ez kevés lenne ehhez társul rengeteg állandó szorongás- szociális közegben ,(félelem az emberektől ).Vannak dolgok amiket ha senki sincs a közelemben gond nélkül meg tudok oldani pl: számitogépszerelést ,autószerelésben valamit , főzést is. ) feszültség nélkül , de ha társaságban vagyok, képtelen vagyok koncentrálni mintha kényszeresen leálna az agyam -lefagyna.(többször beégek kis dolgokon is ). Munkában is nagyon nehéz .Sajnos ezt pszihológus hatására sem tudom kezelni .Az,hogy a fétisem végett nem lehet soha barátnőm megőrit engem .Feldolgozni nemtudom. A munkahelyemen nagyon jól keresek (akár 1500-1600 eurót is -tisztán.) Magyarországtól pár kilokméterre .
A fétisnek köze van a legundorítobb dolgokhoz . nemi szervekkel nem törődve .A szex egyáltalán nem érdekel és nem is vonzz .(öngyilkos gondolatok hetente többször, csak azért élek ,hogy a szüleimnek ne kelljen a rengeteg kölcsönömet fizetni amit felvettem de a fétisemre el is költöttem ,ezzel néha emberket is veszélyeztetve. Mi tévő legyek ?
Köszönöm a válaszokat előre is !
Szerintem meg pont a "normális" emberek azok, akik kifejezetten utálatosak tudnak lenni:)
Szóval, a leírásod eléggé tömör lett. Az öngyilkos gondolatokhoz nem igazán értek, de szerintem azt inkább pszichiáternek kellene elmondani a pszichológus helyett.
A fétist második elolvasásra sem tudom, miért éled meg ekkora gondnak. Nem te vagy az egyetlen, aki ilyesmivel él együtt. Tovább haladva, amit írtál a szexről, azt sem gondolom olyan dolognak, hogy amiatt kiborulj. Valószínűleg aszexuális vagy. A mindennapjaidról és életedről nem sokat nem közöltél, de nem lehet, hogy a magány vagy a szeretethiány készít ki ennyire, és ez a gyökere az összes dolognak?
A szorongással van tapasztalatom, én erre is pszichiátert ajánlanék neked. Azt ugye nem tudom, hogy a pszichodoki, akihez jártál, miket tanácsolt eddig, de akkor előbb beszéld át vele, lehet, hogy tud valakit javasolni.
Mi az a fétis? Talán egyszerűbb lenne ha ezt is elárulnád.
Ahogy az Agymenőkben is mondták. Az hogy olyant tettél amitől nem tudsz a másik szemébe nézni az az ágybafingástól a hajléktalangyilkosságig bármi lehet...
Amúgy meg zsák a foltját esetekkel tele a világ. Nincs az a beteg dolog amiben ne lehetne társat találni. Max minél betegebb annál többet kell keresgélni...
3/5 - Szerintem meg pont a "normális" emberek azok, akik kifejezetten utálatosak tudnak lenni.
De miért ? Mi a pszihológiája ennek ?
3/5- Egyetlen dolog ami nagyon bánt a szüleim erről nem tudnak !
és mit mondjak, miért nincs barátnőm ? Meg amikor a mamám olyanokat beszél hogy ő addig nem akar meghalni amig nem látja hogy boldog vagyok valaki mellet .
nehéz ez .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!