Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Először melyik problémát...

Először melyik problémát érdemes megoldani?

Figyelt kérdés
Adott egy személy, aki magányos és nem elégedett a testével. Melyik probléma megoldásával érdemes kezdeni?

2021. okt. 26. 19:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A másodikkal.
2021. okt. 26. 19:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Ki tudnád kérlek fejteni, hogy miért?
2021. okt. 26. 19:50
 3/13 anonim ***** válasza:
34%

Az elsőt!

Ha nem lesz magányos lehetséges elmúlik a testképzavara is.

Egyébként mi a baja a testével?

2021. okt. 26. 19:56
 4/13 A kérdező kommentje:
#3 Túlsúly. Rólam van szó egyébként, ha nem lenne egyértelmű, csak könnyebb volt így leírnom. Szóval szeretnék fogyni, de nincs semmi motivációm és már egy ideje elég magányosnak érzem magam, eddig azt gondoltam, hogy ha megszeretem önmagam utána már könnyebb lesz barátokat, esetleg kapcsolatot keresni, de jelenleg úgy érzem, hogy nagyobb szükségem lenne arra, hogy előbb megszüntessem a magányt és aztán jöhet a fogyás. Az a baj, hogy egyik esetében sem tudom, hogyan kezdjek neki a probléma megszüntetésének.
2021. okt. 26. 20:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha nem vagy rendben magaddal, az a kisugárzásodon is meglátszik. Szégyenlős, gátlásos, zárkózott leszel. Ezek meg nem igazán vonzó tulajdonoságok.
2021. okt. 26. 20:13
 6/13 A kérdező kommentje:
#5 pontosan ez történt. Viszont egyedül képtelen vagyok még csak belekezdeni is a fogyásba, és közben a magány érzése nem múlik ami csak lehúzza a hangulatom és ezáltal a motivációm is megszűnik. Bocsi hogy itt panaszkodom, tudom, hogy ez aztán nem vezet semmire, de már tényleg elegem van ezekből...
2021. okt. 26. 20:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
De miért vagy képtelen belekezdeni? Diéta, sport.
2021. okt. 26. 20:32
 8/13 A kérdező kommentje:
#7 nincs motivációm, vagy nem tudom. Mintha ahogy egyre többet mutatna a mérleg, annál kevésbé kezdenék hinni abban, hogy valaha sikerül lefogynom a kívánt súlyra. Már többször próbáltam elkezdeni edzeni (otthoni edzés), de ha már jött egy nap amikor nem fért bele az időmbe utána valahogy a következő nap is elmaradt, aztán utána is, végül pedig azon kaptam magam, hogy abbahagytam az edzést. Ez már többször is megtörtént. A diétázást illetően pedig letöltöttem egy kalóriaszámoló appot, viszont az olyan ételeket, amiket mi készítünk itthon azoknak nem tudtam megmondani, hogy hány kalóriát tartalmaztak, így abbahagytam a kalóriaszámlálást is mert szinte mindig olyan ételeket eszünk, amiket mi sütöttünk/főztünk.
2021. okt. 26. 20:47
 9/13 Angel369 válasza:
100%
Majd én motivállak. Segíthetnénk egymást. Ha akarod mindennap, bátorítalak és megoszthatod, hogy állsz. 16L Írj bátran! :)
2021. okt. 28. 21:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak sétálgass egy jó órát esténként, vagy hát eleinte, ha kell, kevesebbet, és már az irány minőségi ezzel, szinte jön majd magától, hogy mit vállalsz még, mi fér bele, hogy az egészséged és a folyamatos jó közérzeted adja az alaphangulatot.
2021. okt. 29. 02:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!