Miért érzem azt, hogy az ilyen kérdéseket mindig nők teszik fel? "Fel lehet dolgozni azt, hogy éveket pazaroltál egy kapcsolatra aminek kudarc lett a vége? "
Azért érzed, mert az ilyen kérdéseket mindig nők teszik fel.
A férfiak lesz@rják.
Így lettünk megalkotva.
tegnapi 23éves nő-második válaszoló
jól sejtettem én h lepontoznak majd....de ez nem engem minősít,hanem őket.kérdem én h akik lepontoztak boldogok?ebbe kéne belegondolni és nem egyből duzzogni azon amit írtam és ahogy én látom NŐI szemmel a dolgokat.....én nagyon boldog vagyok!mert nem népesítem azon nők táborát akik 30 évesen se tudják mit kezdjenek magukkal és az életükkel.
Büszke vagyok h 23 éves létemre saját lakásban élek,tudok főzni,ha épp vmit még nem főztem volna azt is szívesen megcsinálom,hisz nem esik le a gyűrű az ujjamról.Ha hivatalos helyre megyek ki tudom nyitni a szám....örülök h szüleim nem egy plázap*csát neveltek belőlem,hanem egy talpraesett lányt aki a jéghátán is megél....
tisztelet a kivételnek
"mert nem népesítem azon nők táborát akik 30 évesen se tudják mit kezdjenek magukkal és az életükkel."
23 évesen nem is népesítheted a 30-as "tehetetlen" nők táborát :)))) Vagy te már előre látod a jövődet?? :))
Ne legyél ilyen rátarti, és buta, mert nem fogsz kelleni senkinek. (Ez csak egy jó tanács, nem muszáj megfogadni.)
14:13
miért te olyan nagy élettapasztalattal rendelkezel?
én tudom honnan jöttem,hova jutottam stb. te a LÁTATLANBÓL NE MINŐSÍTS!
39 évesen minden bizonnyal nagyobb élettapasztalattal rendelkezem, mint te. A minősítésed a stílusodból adódik, ezt fenntatom továbbra is.
Honnan tudod, hogy mi lesz veled 10 év mulva??
Egyébként nyugodtan kötekedhetsz, úgy látom, más témád úgy sincs, mint a megbántott királylányt játszani.
Na, pl. ezt sem teheted meg 30 évesen :)))
Így LÁTATLANBAN bármikor melléd mernék állni ennyi idősen...
Senki nem mondta, hogy ilyen tapasztalataim vannak, általánosságban volt feltéve a kérdés.
Nem vagy te kissé ideges?? :)))
Ez az lányok!
Fej,vagy gyomor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!