24 éves nő vagyok, hogyan változtassak magamon hogy ne legyen mindig ilyen unalmas?
Súlyod?
Miért nem csinálod meg a fogaidat?
24 évesen, hogy lehetnek rosszak?
Nekem ez erősen szociális fóbiának tűnik.
Nálam is ennyire fontos a komfortzóna,és az otthon nyugalma.És főleg most már idősebbként problémás,de végül is mindig is az volt...hogy jó volt így az életem,mert ez jelentette a biztonságot számomra,de mellette a vágyaim teljesen szemben álltak azzal ahogy éltem.
Az akaraterő lenne a kulcs számodra is.Főleg hogy látod hogy mit szeretnél,mire vágysz.Ha van kellő akaraterőd akkor tudsz is tenni a vágyaid megvalósítására.Pl. megcsináltatni a fogaid,és normális párkapcsolatot találni,amiből családot tudsz alapítani.
Keress olyan munkahelyet, ahol többen vannak alkalmazva (fiúk, lányok).
A fiúknak megakadhat rajtad a szemük, a lányokkal el tudsz menni ide-oda, ahol ismét akadhatnak fiúk. Nem kell bulira gondolni, de lehet is.
En ilyen vagyok fiuban, azt leszamitva h teljesdn egyedul elek
Sok sok eve elek ebben a szituban, nagyon kapd ossze magad mert ha most esetleg nincs is kulonosebb komoly bajod ha igy marad majd lesz. Es akkor iszonyat nehez lesz kimasznod, elony h van csaladod es par ismeros meg h no vagy. De ne kisertsd a szerencsed lepj ki ebből a semmibol meg a komfort zonadbol, valtoztass mindent meg szinte es élj.
#8,
Te miért nem így csinálod? Csinálod, de nincs eredménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!