24 éves f. vagyok kb 3 évvel ezelött pánikbeteg voltam, kikezeltek gyógyszerrel amit el is hagytam, nincsenek rohamaim de néha néha vannak kisebb nagyobb tüneteim, amik el is mulnak. Tudtok választ a kérdésemre? A többi lent
A pánikbetegség gyógyszeres kezelése csak tüneti kezelés, nem szünteti meg az okot. Ha tényleg megoldást szeretnél, akkor inkább pszichoterápiára járj, az hosszú távú megoldást nyújt.
Egyébként igen, valószínű, hogy ezek is pánikrohamok, nekem is autóban jött elő, sokszor vezetés közben. Volt, hogy értem kellett jönni több száz km-re, mert nem tudtam hazavezetni - pedig azt hittem, már kigyógyultam, de nem...
Aztán a pszichoterápia TÉNYLEG kigyógyított, most már komoly stresszhelyzetben sem jön ki a roham.
Ezt max egy orvos jelenthetné ki tudatosan, de az a légzés probléma nálam is fennállt egy ideig. Amíg fel nem világosítottak, hogy a pánik ellenszere a nyugalom. Persze pszichiáterhez is jártam, gyógyszeres kezelést is kaptam. Sikerült "megggyógyulnom" abból a pánikból. Persze nincs kizárva egy újabb...
Tudod, az influenzából hiába gyógyulsz ki, mert újra jöhet egy másik. És ez nem visszaesés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!