Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem értem ezt az egészet!...

Nem értem ezt az egészet! Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Az általánosban elég sok "szép"élményem volt..valahogy minden jobb volt..a barátaim tök jófejek voltak, és mindig boldog voltam valami miatt..mióta középsulis vagyok minden más lett..itt is vannak barátnőim..sose volt sok haverom, nem is kell csak bizhassak bennűk.ők is jófejek kicsit viszahuzodobbak, de ők is tudnak ha akarnak. viszont mióta ebbe a suliba járok nem olyan jó..hiányzik a régi osztályom, pedig nem két napja vagyok már középsulis..valahogy semmi nem történik velem, nincs aminek örülhetnék, ami boldoggá tenne..pedig nálam ez eleg fura mertén minden apró dolognak tudok örülni..de mostanában(főleg ebben a '10-es évben)semmi örömteli nem ért..persze voltak jó dolgok de ..akkoris.nem bántam meg hogy azokkal barátkoztam össze akikkel most jóba vagyok, mert ha elnézem az osztályomat..nagyon jól tettem. a többi csaj vagy stréber vagy ribanc vagy mittomén..akik a barátnőim azok rendesek..csak valahogy nemtörténik semmi ami miatt boldog lehetnék végre de ugy igazán..min változtassak??
2010. szept. 1. 14:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Valahogy ugyanígy vagyok ezzel , mint Te.

Ahogy a középsuliba beléptem minden megváltozott.Sok dologra jöttem rá, előtte ilyen általánosba eszembe se jutott volna. Van köztük negatív,pozitív is de leginkább negatív dolgok...

Mióta középsulis vagyok azóta nagyobb is lett az önbizalomhiányom is. Előjött a szoc.fóbiám. Vannak nekem is barátnőim az osztályban , de nem érzem magam teljesen embernek. Hiányoznak az általánosi évek.Az ottani légkör.Minden.

Változtasd meg magad kívűlről. Hátha ad egy kis önbizalmat neked.Többet sajnos nem tudok tanácsolni, de legalább tudd nem vagy egyedül:/

18L

2010. szept. 1. 15:02
 2/10 A kérdező kommentje:
amugy ez nemcsak a suliban van igy..a nyáron is igy volt..elvoltunk barinőkkel..de hiányzik..ugy minden..régen vidám voltam és most is az akarok lenni..de semmi sem történik ..pedig régen még a semminek is(szószerint)örültem. csak ugy jött a jókedv..de most semmi és nemtudom mit kezdjek magammal..régen se vártam a sulit,mert ki szereti?? de valahogy tudtam h jó lessz..demost tudom h szar és unom magam stb..ááá
2010. szept. 1. 15:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy valami történt?PL összevesztél a régi barátokkal..Mert pl nekem ez is közrejátszott. Meg mondjuk az is, hogy nem egy suliba kerültünk. Így ritkábban is találkoztunk, ami miatt egy-kettővel meg is szakadt a kapcsolatunk. És ez betett kissé.

Meg az is, hogy alig vannak (1-2 kivételével) olyanok, akikkel egy hullámhosszon lennék. Így még nehezebb.

2010. szept. 1. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:

énis így vagyok vele. a normálisakkal megvagyok a többi nemérdekel. amikor bekerültem gimibe akkor nekem is mondhatni hirtelen felkellett nőnöm hogy milyen is az élet... eléggé fura volt. kiváncsi elszek mi lesz ha egyetemre fogok járni

a régi osztályomat annyira nem hiányolom akikkel jóba voltam és számít azokkal tartoma kapcsolatot... igaz már nem olyan mint régen

2010. szept. 1. 15:10
 5/10 A kérdező kommentje:
hát..igazábol a régiekkel jóba vagyok,csak egész nyáron nem taliztunk(..)ha lett volna rá esély lemondták stb..meg őket is jobban érdeklik az uj haverok..amugy én öszintén várom a fősulit(már ha felvesznek majd..bár még soká lesz),mert talán ott valami változik és minden oké lesz..csak hát nemakarok még olyan sokat várni hogy megint minden jó legyen és mindig minden jóból kiv egyem a részem..:S
2010. szept. 1. 15:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Kicsit bunkó leszek, de már olyan unalmas ez a téma. Én meg vissza sírom a sulit pedig se a legmenőbb se a legstréberebb nem voltam. Élvezzétek a sulit, biztos a hormon miatt de szerintem inkább a sok amerikai gimis filmektől amitől eltorzulnak az elvárások. A gimi jó főleg ha az osztályod összetart és nincs széthúzás, mondjuk az is csak általában a csajoknál van.
2010. szept. 1. 15:17
 7/10 A kérdező kommentje:
nyilván énis visszasirom majd a középsulit ha felnőtt leszek..de a legtöbb felnőtt sem a tanárok az unalom és a sok jegy miatt és a tanulás miatt hiányolja a sulit hanem mertakkor még mindent a szülők csinálnak és nem kell dolgozni..de semmi más miatt..max a társaság ha az ember olyan munkahelyre kerül ahol mindenki irodapatkány és no magánélet..nemazért de eza véleményem..
2010. szept. 1. 15:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálam fordítva, habár voltak haverjaim általánosban de ha visszagondolok utáltam őket, középsuli sokkal állatabb.
2010. szept. 3. 19:34
 9/10 anonim ***** válasza:

mosrt vagyok 3.os

szörnyű... jóban vagyok mindenkivel, de úgy igazán nem érzem ott teljes embernek magam. fura,de az összes osztálytársam utálja ezt az osztályt,és jókat röhögünk ezen...:D

múltkor bejön a magyartanár, és akkor mondja hogy írjuk le a lapra,hogy miért szeretünk ebbe a suliba járni.mindenki azt írta,hogy mert közel van a Fórum(ez egy nagy bevásárló központ),és azt is odaírták,hogy amúgy utálok idejárni,meg hasonlók.

marha jókat derülünk ezen, és nem is szégyelli senki,mert ez van.:D

nagyon sok ember van az osztályunkban, aki mindenkivel jóban van, de úgy igazi barátja nincs,és ez vigasztal.

te is próbáld így felfogni,mint én,hogy nem kell igaz barát,mert mindenkivel jóban lehetsz.

azért nem vagy boldog szerintem,mert mcsak meg akarsz felelni mindenkinek,hogy barátokat szerezz. ezt hanyagold.:D

17Lvoltam

2010. szept. 4. 10:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyértelmű. Érettebb lettél, és újdonságra vágysz..velem is így van. De rájöttem, hogy ezt is magamnak kell megteremtenem:)
2010. szept. 4. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!