Nem értem ezt az egészet! Velem van a baj?
Valahogy ugyanígy vagyok ezzel , mint Te.
Ahogy a középsuliba beléptem minden megváltozott.Sok dologra jöttem rá, előtte ilyen általánosba eszembe se jutott volna. Van köztük negatív,pozitív is de leginkább negatív dolgok...
Mióta középsulis vagyok azóta nagyobb is lett az önbizalomhiányom is. Előjött a szoc.fóbiám. Vannak nekem is barátnőim az osztályban , de nem érzem magam teljesen embernek. Hiányoznak az általánosi évek.Az ottani légkör.Minden.
Változtasd meg magad kívűlről. Hátha ad egy kis önbizalmat neked.Többet sajnos nem tudok tanácsolni, de legalább tudd nem vagy egyedül:/
18L
Nem lehet, hogy valami történt?PL összevesztél a régi barátokkal..Mert pl nekem ez is közrejátszott. Meg mondjuk az is, hogy nem egy suliba kerültünk. Így ritkábban is találkoztunk, ami miatt egy-kettővel meg is szakadt a kapcsolatunk. És ez betett kissé.
Meg az is, hogy alig vannak (1-2 kivételével) olyanok, akikkel egy hullámhosszon lennék. Így még nehezebb.
énis így vagyok vele. a normálisakkal megvagyok a többi nemérdekel. amikor bekerültem gimibe akkor nekem is mondhatni hirtelen felkellett nőnöm hogy milyen is az élet... eléggé fura volt. kiváncsi elszek mi lesz ha egyetemre fogok járni
a régi osztályomat annyira nem hiányolom akikkel jóba voltam és számít azokkal tartoma kapcsolatot... igaz már nem olyan mint régen
mosrt vagyok 3.os
szörnyű... jóban vagyok mindenkivel, de úgy igazán nem érzem ott teljes embernek magam. fura,de az összes osztálytársam utálja ezt az osztályt,és jókat röhögünk ezen...:D
múltkor bejön a magyartanár, és akkor mondja hogy írjuk le a lapra,hogy miért szeretünk ebbe a suliba járni.mindenki azt írta,hogy mert közel van a Fórum(ez egy nagy bevásárló központ),és azt is odaírták,hogy amúgy utálok idejárni,meg hasonlók.
marha jókat derülünk ezen, és nem is szégyelli senki,mert ez van.:D
nagyon sok ember van az osztályunkban, aki mindenkivel jóban van, de úgy igazi barátja nincs,és ez vigasztal.
te is próbáld így felfogni,mint én,hogy nem kell igaz barát,mert mindenkivel jóban lehetsz.
azért nem vagy boldog szerintem,mert mcsak meg akarsz felelni mindenkinek,hogy barátokat szerezz. ezt hanyagold.:D
17Lvoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!