Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon izgulós vagyok. Mivel...

Nagyon izgulós vagyok. Mivel tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés
ha iskolában az órán felszólítanak, hogy olvassak fel valamit, nagyon ideges leszek, a hangom elkezd remegni, alig tudok levegőt venni, és nagyon félek, hogy a hangom elcsuklik. Nem tudom, miért vagyok ennyire izgulós, ha csak egy ilyen dologról is van szó. Ha már felszólítanak órán, egyből elpirulok. Kb. egy éve vagyok ilyen, eddig nem volt ennyire durva. Mitől lehet? És mit tudnék tenni ellene? 15L
2010. szept. 1. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Hm hát szerintem szoc.fóbiád lehet.

Vannak tipikus tünetei, amiket te is produkálsz

[link]

Tess. Itt egy oldal olvasd el.

Hogy mit tehetsz ellene? Én is ilyen vagyok, de már megpróbáltam nem törődni vele..Valamennyire jobb lett, de nem az igazi még. Még ugyanúgy remeg a hangom,elpirulok,remegek... Talán lehet jó lenne elmenni egy pszichológushoz.

2010. szept. 1. 15:04
 2/3 A kérdező kommentje:
uh, azért nem hittem, hogy ekkora a baj :| itt azt írják, hogy a betegek kerülik a társaságot, stb., ez rám egyáltalán nem igaz, szeretek beszélgetni, idegeneket megismerni, barátkozni. A szorongásom akkor a legerősebb, amikor egy bizonyos fiú a közelemben van, ő is látja, mit csinálok, hallja, mit mondok. Nem lehet, hogy csak miatta van az egész? :(
2010. szept. 1. 17:01
 3/3 xAyLowX ***** válasza:
cigizz.
2010. szept. 5. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!