Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért fáj nagyon az, ami elmúlt?

Miért fáj nagyon az, ami elmúlt?

Figyelt kérdés

Nincs rossz életem, és régen sem volt, de mégis, amikor eszembe jutnak a régi emlékek, olyan rossz érzés.

Ez miért van?

2010. aug. 31. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem is így van. Mikor eszembe jut milyen volt 1-2 éve arra gondolok milyen jó lenne kicsit visszamenni az időben. Nem tudom ilyesmire gondoltál-e.
2010. aug. 31. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
mert elmúlt.
2010. aug. 31. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert nem értékeltük eléggé akkor amikor volt.

Én megfigyeltem magamon, hogy amikor valamit igazán értékelek, ameddig az enyém vagy ameddig csinálom akkor később jó visszagondolni rá, de nem fog el semmilyen rossz érzés. Viszont akkor fog el kellemtlen érzés, amikor tudom, hogy nem értékeltem eléggé azt, ami már nincs, nem használtam ki teljesen akkor és talán végtében az fáj igazán, hogy nem használtuk ki maximálisan az esélyt, nem csak az fáj, hogy elmúlt

2010. aug. 31. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem azt kell sajnálni ami volt és elmúlt, hanem ami lehetett volna de nem volt."- ez mennyire igaz.

Én is így vagyok a saját múltammal. Sokszor gondolok arra, hogy bárcsak visszalehetne tekerni az időt..:S:( mert akkor mindent másképp csinálnék.

DE sajnos nem érdemes ezen rágódni. Elmúlt ,kész. Inkább pótold be azt amit nem tettél meg akkor...Amit szerettél volna csinálni, de valamiért még sem tetted.. Sosem késő!

Tedd azt amit a szíved diktál!

Már nem lehet visszahozni az elvesztett idődet, inkább pótold be az ürességet:)

Sok mindent én is kihagytam az életemből, de amint lehetőségem lesz rá akkor befogom hozni a lemaradásom.

2010. szept. 1. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!