Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek hogy tudnék...

Szerintetek hogy tudnék kiszállni ebből a körforgásból? Többi lent!

Figyelt kérdés

Nem tudom hol kezdődhet bennem igazán ez a felfogás, de annyi biztos hogy 9. Középiskolás évemtől, azt vettem észre hogy elhanyagolom jobban a tanulást, utolsó pillanatra hagytam mindent pl. Dolgozatra való készülést is

Szerencsére a jegyeimen ez nem annyira látszott meg ez a csapongás, pedig más ember azt látta bennem hogy én eléggé szorgalmas vagyok, miközben én magam és a szüleim is tudták hogy ez nem így van.

10. Középiskolás évem végén azon nyáron elhatároztam magam hogy, letudom a nyelvvizsgát amivel azóta is bajlódok.

Sok ilyen miatt már nagyon sokszor összevesztünk szüleimmel hogy ezt nem fogják tűrni, amivel eggyetértettem aztán tanultam 2 hétig aztán vissza álltam a régibe. Mintha áthaladt volna az agyamon a kérésük.

Képes vagyok mindent halogatni, és tolni a lustaságom miatt.

Most jelenleg nagyon úgy állok hogy már el fog uralkodni teljesen ez a felfogás.

Hiába emlegetem magamnak, meg szüleim is hogy ennek nem lesz jó vége de még is csinálom, és tegnap mikor.

Régebben egy elég produktív és szorgalmas voltam, sokkal jobban megmutatkozott az egyediség és a erőfeszítés és ez a régi énem hiányzik a legjobban.

Tegnap összevesztünk annyira hogy éreztem ez nem mehet így tovább mert akkor tudtam komolyan beszéltek hozzám, hogy ők nem fognak támogatni ha a saját érdekeimet sem teljesítem.

Sajnos tudom ez is csak átfog haladni a fejemen és nem fogok többé foglalkozni miközben nem így kéne.

Először is a trollokat megkérem ne itt éljék ki a vágyaikat, másodrészt nem akarok hallani mocskólodást hogy így meg úgy.

Szóval ki hogy tudnék kiszállni ebből a körforgásból?

Válaszokat előre is köszönöm szépen!

2021. aug. 19. 23:40
 1/4 anonim válasza:
100%

Tudnod kell, hogy nehéz ez, mert gondolom az oszt@lytársaid, a légkör visszahúz a posványba... bulizni, marhulni, idiótáskodni.. valjuk be, ez a menő a legtöbb iskolában.. nem a tanulás.

Most kell erősnek lenned és tanulni, mert később már cseszheted.

Hallgass a szüleidre, hidd el, jót akarnak.

A hülye haverjaid, osztályt@rsaid, hidd el, nem akarnak neked jót. Bohóckodni akarnak, meg marhulni.. jó jó.. de abból később nem lehet megélni.

2021. aug. 20. 00:02
 2/4 anonim ***** válasza:

A szokásaidon változtass. Telepíts olyan programokat, amik meggátolnak az internetezésben, ne tudd a jelszót az otthoni géphez, hagyd bent a suliban a telefonod (mondjuk heti 2-3szor) és otthon csak akkor engedjék meg, hogy gépezz, ha befejezted a feladataidat.

Nekem azóta van problémám a tanulással/munkával, mióta nem betárcsázós netünk van :P :) (úgy 25 éve :P), de csak így tudom valahogy kontrollálni a helyzetet.

2021. aug. 21. 08:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak elkezdeni nehéz a tanulás, vagy közben is rosszul érzed magad?

Hogyan szoktál nekiülni tanulni?

Hogyan osztod be az időd?

Mit csinálsz, amikor halogatni kezdesz?

Rosszul szoktad érezni magad, amikor tanulás helyett mást csinálsz?

2021. aug. 21. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Mit utálsz a tanulásban?

Mivel tudtad eddig érdekessé tenni a tanulást ha volt ilyen?

2021. aug. 22. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!