Vannak még sorstársaim?! :S
még énse csókolóztam igaz én 1 évvel fiatalabb vagyok :)
majd amikor készen állsz rá és lesz megfelelő partner ezis megfog történni:D
szerintem nem kortól függ hogy kinek mikor
Velem ugyan ez van nyugi :S 17/L
De vannak 20 évesek is ilyen gondokkal nyugi :)
20/F
Sajnos erre nem tok mit mondani, mert én elég gonosz pasi vagyok, olyan típus lehetek hogy gonosz de szívtipró azt 1-2 jó szó már hozza a csajt, ezért sajnos nem tom teljesen átélni, mert én már 14éves ágyba vittem lányt.
De azt át tudom érezni, hogy nem randiztál, mert 20vagyok és máig nem randiztam, bár lehet az volt csak én mégse tekintettem annak, nah mind1.
Tippnek tudom adni, hogy próbálj kis belevalóságot tanulni, légy titokzatos mégis csábító és nem árt ha van nálad mindig pár ezer, ha gyors rózsaszálat kell venni. A citromszájas mosoly sok lányt vonz(szerintem) és ha lehet mindig halkan kell beszélni vele, időnként a lány fülébe súgni ezt azt :P és legyen ám önbizalmad, gyakorolj a tükör előtt mint én akkor annó.
Persze az elméletem egyből bukásra van itélve, ha lány vagy.
Én 18vagyok lány, nem randiztam sose és nem is csókolóztam még eddig.Az a nagy helyzet, hogy én is sejtem ,hogy sosem lesz senkim.Reménytelen eset vagyok!:S A másik baj az,hogy úgy fogom fel az egészet,hogy már annyira nem is érdekel ez.Úgy is elfog hagyni egy másik sokkal csinosabb,szebb,okosabb nő miatt,akkor meg minek törjem magam?!Legalább megpsórolok egy kis bánatot magamnak!
Helyette inkább keresek egy másféle boldogságot.Hátha ott jobban tudok érvényesülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!