Proli ember vagyok?
Nem vagy az. Múltkor én is el akartam menni iszogatni, beszélgetni pár emberrel, előkerült az az ötlet, hogy vigyünk bort és üljünk ki valahova, erre pár sznob pitsa kitalálta, hogy ők olyan helyre mennének, ahol van wc mert jaaaaj, az kelleni fooog... Jah, elmentek a Margitszigetre beülni egy olyan helyre, ahol 1000 ft egy pohár gagyi sör.
Én értem, hogy élmény meg minden, de többen azért nem mentünk, mert nem akartunk elverni arra az estére 10000 ftot, holott nem is ismerjük egymást.
Nem vagyok én sem olcsó mindenben, de nagyon gyűlölöm, mikor valaki indokolatlanul kényes meg körülményes. Ez nekem nem élet
"Pénzem lenne rá, de akkoris sajnálom, meg egyszerűen olyan műmájerkedés az egész, de valahol meg szükségesnek érzem, hogy ilyeneken is részt vegyek."
Ha csak néha veszel részt ilyeneken,az nem baj.A sznobságban az a gáz,hogy a sznobok nem tudnak elszakadni ezektől a sokszor valóban értelmetlen szokásoktól.Amúgy nem vagy proli,nyilván lesz aki annak tekint,de ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!