Hogyan legyek fiú?

Figyelt kérdés

Már egy ideje nem érzem magam jól a saját testemben. Már elég fiúsan öltözködöm, a bátyjámmak osztoszkodom a ruháimon, fiús hajam van. A baj az, hogy elég lányosan nézek ki, nagyok a melleim, 168 cm vagyok csak és a hangom is egy kislányéhoz hasonlít. Hogyan tudnék nekikezdeni, hogy fiú legyek? A műtét még egy ideig nem jöhet szóba sajnos. :( Valami tipp?

16/L

2021. aug. 17. 23:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
82%

Az ember neme és szexualitása két külön dolog.

Vannak olyan FtM-ek (a kérdező is FtM kategória ha tényleg transz) akik a nőket szeretik, de vannak akik a férfiakat.

Ugyan ez az MtF esetében is fennáll.

2021. aug. 22. 01:10
 22/27 anonim ***** válasza:
4%
Keress egy terapeutát, aki ki gyógyít ebből a betegségből! Te nő vagy női testben.
2021. aug. 22. 17:18
 23/27 anonim ***** válasza:
77%

#22, "kigyógyít" egy szó.

Már csak ebből is látszódna a színvonalad.

2021. aug. 22. 17:53
 24/27 anonim ***** válasza:
65%

Ajánlom figyelmedbe kedves kérdező….gondolkodásra

[link]

2021. aug. 22. 21:03
 25/27 A kérdező kommentje:

Na, szóval....

,,Fogadd el, hogy nő vagy..." Ha ez ilyen könnyű lenne , nem írtam volna ki a kérdést.

,,Melyik nemet szereted?" Pánszexuális vagyok, tehát a nemek nem érdekelnek...

,,Keress fel egy pszichológust.." Rendszeresen járok hozzá, meg is említettem neki. Nem sorolja a "mentális problémáim" közé, és nem is próbálja belémbeszélni, se azt, hogy lány vagyok, se azt, hogy fiú vagyok.

2021. aug. 22. 21:16
 26/27 anonim ***** válasza:
18%
Te nem pánszexuális vagy, hanem mentálisan sérült ember. Egy beteg. Ha felvállalod ha nem beteg ember vagy, akinek segítségre van szüksége. Ennyi. A pszichológusod persze hogy nem mondja hogy beteg vagy mert ha elmondaná őszintén hogy mit gondol rólad akkor többet nem járnál hozzá. Minden szart ma már kitaláltok. Ma tündér vagyok, holnap őzgida, utána meg nő aztán férfi. A többség meg fogadjon el benneteket, mint normális embereket. Bakker lejtőn vagyunk nem kicsit nagyon.
2021. aug. 22. 23:12
 27/27 anonim ***** válasza:
23%

Hogy legyél fiú?

Ez a mai definíciók szerint, pláne a fiatal generációnak elmondhatatlanul egyszerű.

Az egész arról szól, hogy mit veszel meg.

Te is írtad, hogy az identitásod nagy részét az teszi ki, hogy a bátyád ruháit hordod.

Gratulálok, fiú vagy.

Minden egyes tárgynak van neme, ezeket pedig alaposan fel is tüntetik rajtuk, így véletlenül sem kevered össze őket.

Vegyél fiú dezodort, fiú ruhákat, fiú sampont, fiú ékszereket, és voilá, máris fiú vagy.

Nem kell túlgondolni ezeket, és átmenni öncsonkításba.

Már most is a kapitalista fogyasztói társadalom mondja meg, hogy ki vagy, ezt pedig tartsd is meg így, és adj hálát, hogy a nemi sztereotipiák erősebbek, mint valaha.

És igazad van. Különbözöl minden létező tini lánytól. Soha senki sem érezte még idegennek magát a saját testében, amikor elérte a pubertás kort, és arról meg végképp nem hallott a világ, hogy egy nő ferfias dolgokat preferáljon. Aki férfias dolgokat preferál az a testétől függetlenül férfi, aki pedig nőies dolgokat preferál, az a testétől függetlenül nő. :)

2021. aug. 22. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!