Hogyan legyek fiú?
Már egy ideje nem érzem magam jól a saját testemben. Már elég fiúsan öltözködöm, a bátyjámmak osztoszkodom a ruháimon, fiús hajam van. A baj az, hogy elég lányosan nézek ki, nagyok a melleim, 168 cm vagyok csak és a hangom is egy kislányéhoz hasonlít. Hogyan tudnék nekikezdeni, hogy fiú legyek? A műtét még egy ideig nem jöhet szóba sajnos. :( Valami tipp?
16/L
Ha szeretnél egy farkat a lábad közé, azt egyszerűbben is meg lehet oldani ;)
Először próbáld ki milyen lányként élni/viselkedni, aztán ha nem jön be, 10 év múlva térj vissza a témára...
Na, én meg lány szeretnék lenni fiú létemre. Vagyis nálam nem ennyire erősek ezek az érzések, de sokszor előtörnek és nem tudok velük mit kezdeni.
De adok pár tanácsot. A hangodon tudsz változtatni, nekem olyan fél év gyakorlással sokkal mélyebb lett (éneklés). Ha gondolod privátban szívesen kifejtem hogyan. A magasságot maximum magasabb talpú cipőkkel lehetne csak kompenzálni, de szerintem 168cm már elég. A melleidet bő pólók hordásával szerintem simán eltudod rejteni, Billie Eilishnek is sikerült. Kb meg nem mondtam volna mikor először láttam bikiniben, hogy mekkora mellei is vannak. Vagy amit még tudok javasolni az az edzés és szálkásítás, akkor kicsit izmosabb is leszel és sok nőnek eléggé eltűnnek a mellei is nagyrészt. Ebben is tudok segíteni, ha gondolod (legalábbis az indulásban, nem vagyok dietetikus csak régen edzettem). Sminkkel kicsit fiúsabb arcvonásokat is tudsz amúgy magadnak csinálni.
Huu gyerekek, ti nagy bajban vagytok, ha az identitásotok azon múlik, hogy a h&m jobb vagy bal feléről veszitek a ruhátokat.
El sem tudod képzelni, hogy milyen hülyén hangzik az, amit írsz :D
"nem szeretek szendvicset csinálni, és nadrágot hordok szoknya helyett szóval nem vagyok lány:(" kb ezt mondod.
Fiú meg nem lehetsz sosem, mert ahhoz kizárólag 1 dolog kéne, ami neked nincs, és nem is lesz: férfi tested. Vegyél fel inget, és kenj fel old spice dezodort. Ezek csak tárgyak. Nincs nemük.
Akkor átfogalmazom.
Szóval én egy 16 éves transznemű fiú vagyok, aki lány testbe született. El szeretnék érni egy fiús kinézetet, de nem tudom, hogy esteleg, hogyan tudnék, legalább egy kicsit fiúsabban kinézni. Valaki tud tanácsot adni, hogy hogyan kezdhetném el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!