Szerintettek jogos lenne tőlem?
Na,nem vagyok egy nagy olgotatos gyerek de ha megbántanak akkor én is durván megtudok bántani valakit.
Mondjuk ha valaki megbánt,nagyon könnyen kijön belölem hogy "kár hogy anyád apád ilyen nyomorult szrházi utolsó proli szemetet ....ni"
Vagy hogy "...va anyád hol dolgozik?"Megölöm strici apádat,aztán őt,utánna nyomorékká verlek te genetikai hulladék" "...szopó szar,mi az ...nak élsz?Fullodtál meg te szr.darab"
stb stb..
Nem szoktam nagyon veszekedni,mert nyugodt ember vagyok,de van amikor el jár az szám,de nagyon csúnyán is.
Nem vagyok agresszív-
Énszerintem ne a másik embertől függjön, hogy képes vagy-e fegyelmezni magad.
Ha így csinálod, akkor egy akaratgyenge ember vagy, aki magától semmit nem tud.
Neked kéne uralkodni a helyzeten, és annak kéne történni, amit te eldöntöttél, nem a vörös köd a fejedben.
Vagy legalábbis nem kéne kiadni az irányítást a kezedből.
"Jó,de ha ideges vagy,bármi kijöhet"
Tévedés.
Ha ostoba pötsch vagy, ha buta paraszt vagy, ha anyuci elkényeztetett fiacskája vagy, ha neveletlen hülyegyerek vagy, ha egy arrogáns tuskó vagy, akkor bármi kijöhet.
Ha értelmes ember lennél, tudnál viselkedni. Akkor is, ha megpróbálnak felbosszantani.
Fel foglak idegesíteni!
Ideje lenne a helyesírás tudományát elsajátítani.
És egy olyan sportot is elkezdhetnél, ami önfegyelemre nevel.
A leírtak alapján egy agresszív kis bunkó vagy. Talán komolyabb kisebbségi kompexusaid is lehetnek.
12
1:Ha folyamatosan csinálják az bosszantást,ne csodálkoznak.
2:Példát hozzunk föl,ne rágalmat,ami annyi közzé van az valósághoz ami mint hörcsögnek az atomkisérlethez,ha most valamenyik ilyenek ír nekem(Pl haltál volna meg,anyád azért ment el az boltba mert nehogy látása azt b.. fejedet és szégyel hogy kiszült) akkor ne csodálkozzon!
Másrészt ne "törjük pálcát" mások felett.
Te miként reagálnál erre Pl?
"Te idióta senkiházi vadparaszt,selejt hulladék,minél születtél meg,fogyatékos gehi"
Na,és ez úgy reagálj le hogy még egy szót se szóltál rá az emberre.
Meg amúgy amit mondasz hogy én ilyen vagyok meg amúgy vagyok nem igaz,tudod mi vagyok?
Könnyen sértődös vagyok arra,amikor mondom hagyja abba,meg ne beszéljünk,de akkor is folytatja.
Igen,ha tégedet folyton boszantanának te mit reagálnál?
Persze,te nyugodtan lereagálnád.
13
Látod,ha most provokálsz mit vársz?
Helyesírás meg kerüljük, számítógép/telefon mögül bármit építhetünk/javíthat random az telefon.
Na akkor szembetisük egymást,példa amivel felhúztak nagyon:
"Koliban más f...át szopdosod és közben sírsz hogy semmire se vitted az életben,és otthon eltartanak (17 évesen) mert ebéd pénzéért meg elveszik és tele g..zik és anyádék büszkék a kolisokra"
"És tudom hogy tróger g..I vagy mindennap ki tapossák a beledet az utcán fiam(ugyanaz az személy mint előbb)
Erre hogyan kell reagálni?
Komolyan,ilyen rágalomra hogy fenébe kell reagálni?
"Te miként reagálnál erre Pl?"
Én például leszarnám. Ki a faszt érdekel, hogy egy szellemi fogyatékos mit öklendezik? Még ki is röhögöm, hadd hergelje magát még jobban.
Persze van, hogy az ilyen lelki társra akad, aki leáll vele "beszélgetni". Az ilyen meg is érdemli.
16
"Persze van, hogy az ilyen lelki társra akad, aki leáll vele "beszélgetni". Az ilyen meg is érdemli."
Ha privátban mondaná,hogy sima boszantás lenne,akkor oké,de tudod,haverok előtt nagyon gáz ha ilyeneket terjesztenek.
16
De ha m,ost pl:ilyeneket terjesztenek rólad,és nem azért,te hogyan reagálnád le az szitut?
Azt kellene megértened, hogy az életedért te magad vagy felelős.
Megint írod: "Ha folyamatosan csinálják az bosszantást"
Kit érdekel?
Fontosak neked ezek az emberek?
Ha nem, akkor kerüld el őket.
Ja: a telefonodat is te kezeled. Nehogy már az uralkodjon rajtad!
Ha hibásan írsz, az igénytelenséget mutat. Akkor joggal piszkálnak érte.
19
"Megint írod: "Ha folyamatosan csinálják az bosszantást"
Kit érdekel?
Fontosak neked ezek az emberek?"
Nem,jó most meghallatlak,de osztálytársaktól gáz hallani.
Jó,max hagyom őket,max elküldöm az tanároknak.
"a telefonodat is te kezeled. Nehogy már az uralkodjon rajtad!"
Csak folyton kijavítja amit írok.
"Ha hibásan írsz, az igénytelenséget mutat. Akkor joggal piszkálnak érte."
Jójó,de az ist kell érteni,ha mondjuk valaki hibázik,nem mindenki lehet tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!