Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Keressek egy fizető állást...

Keressek egy fizető állást vagy éljek az álmaimnak?

Figyelt kérdés
mi lehet az aranyközépút?
2010. aug. 29. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Élj az álmaidnak, az a legkifizetődőbb hosszú távon... Ha nem akarsz minden hétfőn savanyú pofával az általad utált munkahelyed felé tartani, akkor ez a legjobb megoldás.
2010. aug. 29. 16:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Élj az álmaidnak, én is azt teszem...
2010. aug. 29. 16:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is ezen rágódok sajnos, muszáj besegítenem a költségvetésbe ami miatt rákényszerültem hogy elfogadjak egy szar munkát. Minden fizetésem elmegy és nem tudom mit csináljak. Most vagyok 20 és nem sokat éltem az álmaimnak vagy magamnak eddig. Folyamatosan olyan érzésem van hogy fel tudnék robbanni, mennék bulizni csajozni, bele kezdenék egy vállalkozásba vissza mennék suliba tanulni, újra aktívan sportolnék. És nem tudok mert minden időm és pénzem elmegy a családra. Szóval én azt mondom ha teheted akkor élj az álmaidnak és ne nézz vissza, én még egy jó darabig biztos robotolni fogok a semmiért.
2010. aug. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!