Valóban atgondolatlan/heytelen döntést hoztam?
Sziasztok,
Multhet szerdan jottem haza latogatoba 3 hetre (1 eve voltam utoljara itthon) az UK-bol, de folyamatosan azt erzem hogy nem lett volna szabad, nem volt tul sok ertelme hazajonnom. Alapbol a jaratomat is majdnem lekestem (elso alkalom hogy ilyen tortent) es a hatarnal sem volt szerencsem a karantent illetoen.
Mintha mar semmi nem kotne a szulofoldemhez, csaladomhoz sem, ezekre meginkabb most dobbentem ra, bar mar tavaly sem volt a legjobb az itthonletem, szoval tenyleg nem tudom miert jottem haza plusz elegge megprobaltato az amikor Mao-n vagyok. 2 baratom/haverom van osszesen osszvissz, Csaladtagok hianyahoz is hozzaszoktam kulfoldon.
Tudom, hogy az embernek vallalnia kell a dontesei kovetkezmenyet es elfogadni azokat, de nem valami egyszeru sajnos, viszont tanulni meg jo beloluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!