SZJG! Csak szerintem van benne sok átgondolatlanság?
Figyelt kérdés
Pl: Virágot hogy vehették fel ennyi ésszel,hogy tudhat mindenki profin franciául,mikor legtöbbjük nem is tanul:(jó,valakinél nyelvérzék,de mindenkinél?és ha igen,akkor az angolnál miért nincs így?)2013. aug. 26. 11:51
1/11 anonim válasza:
Lehet hogy csak a francia nyelv érdekli, ezt nem gondoltad át?
2/11 A kérdező kommentje:
Mindenkit csak a francia nyelv érdekel?
2013. aug. 28. 15:02
4/11 A kérdező kommentje:
Ja,teljesen logikus,az egész osztályt(akik közül a fele nem tanul és szar mindenre)csak a francia nyelv érdekel...
2013. aug. 31. 19:16
5/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele! :-)
Szerintem az egész könyvsorozat egy átgondolatlanság. :-D
Amúgy nekem is úgy tűnik, mintha Virág SOKKAL okosabb lenne az elején, mint a végén. És ha úgy vették fel, hogy csak az írásbelijét értékelték, akkor milyen lehetett a többiek felvételije? Egy nagy szenny az a könyv! :-D Én személy szerint nem is említeném könyvként. Bocsi minden rajongónak!
6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó,igazad van :)
2013. szept. 12. 14:14
8/11 A kérdező kommentje:
Ezt vártam egy SZJG-rajongótól!Nem mondod el miért nincs igaza,csak kijelented,hogy nincs igaza...ő legalább leírta,hogy miért nem szereti ezt a könyvsorozatot és te még arra se vetted a fáradságot,hogy az állításait megcáfold.
Oké,talán túl komolyan veszem,de ebben a témában már minden kiborít:)
2013. szept. 25. 15:41
9/11 kérdezzfelel válasza:
Mondjatok egy könyvet amelyikbe egyetlen egy hiba nincs és mindenkinek tetsztik! Én imádom az SZJG-t, de az elején én is úgy álltam hozzá, hogy áhh, ez biztos pocsék... Lehet, hogy ez tényleg elég érdekes, de amúgy ha elolvasnátok a Kalauzt, akkor tudnátok, hogy a felvételi franciául folyt, valószínűleg Virágot azért vették fel ja és mellesleg alapítványi a suli, tehát másnak is lehetett ehhez köze. És ha valakinek megy a francia? Kinga, Reni, Gábor tanult, Zsák az francia volt, Corteznek tényleg volt érzéke a nyelvekhez, a többieknek meg simán lehet, hogy ment, ennyi. De ha nem így volt akkor Leiner Laura tényleg hibázott. Ez van.
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsô!Az vmelyik részben is volt,hogy a felvételi franciàul zajlott.És francia nem könnyû nyelv,hogy bàrkinek csakûgy menjen.
2014. febr. 12. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!