Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Velem van a baj? Senkinek...

Velem van a baj? Senkinek érzem magam.

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nagydumás lány. Amikor papám meghalt 5 éve, eléggé magamba zuhantam, bár azóta sokkal-sokkal jobb a helyzet. Ismerkedéskor kicsit feszült vagyok, de igyekszem mindig mosolyogni, hogy ha nem is beszélek sokat, de legalább a mosolyom miatt szimpatikus legyek másoknak. A gond csak az, hogy az emberek 90%-a sz@rba sem néz. Pl. nem egyszer fordult már elő, hogy a barátommal várakoztunk és jöttek az ismerősei, és kezet fogtam a párommal, rám meg rám sem néztek, köszönni meg pláne nem köszöntek. Ha társaságban vagyunk ez rendszeres. És egyszerűen nem értem, hogy ez miért van. Oké, hogy bunkók az emberek, de annyit sem érdemlek meg, hogy rámnézzenek, ha már ott állok én is?!

Ma is egy szülinapi bulira voltunk hivatalosak. Az emberek többsége aranyos és jópofa volt. Már meg is lepődtem, hogy kivételes helyre keveredtem, minden rendben van. Erre jött egy gyerek, gyorsan mindenkinek bemutatkozott, mellettem meg elment.

Kint álltam a barátommal, odament hozzá egy frissen érkezett haverja és elkezdte kérdezgetni, hogy mi újság vele stb. Még csak véletlenül sem többes számban.

Egyszerűen fel nem fogom, hogy miért van ez. Egyébként is önbizalom hiányos vagyok, és ilyenkor azért furcsa, amikor mondják vígasztalásként, hogy értékesebb ember vagyok mint a többi. Tényleg? Annyira vagyok hű de értékes, hogy észre sem vesznek, rám sem néznek, mintha levegő lennék...

19

2010. aug. 28. 22:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem benned van a hiba,egyszerűen bunkók és nem tartják be az illemet.
2010. aug. 28. 22:09
 2/15 anonim ***** válasza:
Én velem is ilyesmi a helyzet, csak engem a távolabbi rokonok néznek általában levegőnek... A nagy sláger általában a nővérem, mert hogy Ő már egyetemista. Én meg kb. gubbasztok a sarokban, rám sem néznek. Na jó nem mindig, van néha kivétel, de általában így van. Elhiszem, hogy rosszul esik. Sajnos ilyenek az emberek... Látod engem még a saját rokonaim is levegőnek néznek :/
2010. aug. 28. 22:14
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
sajnos az emberek látják h önbizalomhiányos vagy
2010. aug. 28. 22:14
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem jártak illemtanórára. Ősi román szokások.
2010. aug. 28. 22:16
 5/15 A kérdező kommentje:
És aki önbizalomhiányos az olyan, mintha leprás lenne?
2010. aug. 28. 22:18
 6/15 anonim ***** válasza:

Velem is így van . Csak én a suliban..Mikor barátnőmmel megyek volt,oszt.társak közülvolt hogy nem köszönt egyik sem nekünk, csak neki. Én meg mintha levegő lennék.Úgy bánnak velem. Pedig semmi rosszat nem ártottam nekik. Nem értem ezt. De már megtanultam kezelni a dolgot-Nem érdekel.

Én is levegőnek nézem őket legtöbbször:)

2010. aug. 28. 22:19
 7/15 anonim ***** válasza:
szerintem meglátszik a kinézeted ez a hozzáállás, összekuporodt test , lehajtott fej, ideodapillantások, nem lehet hogy a külsőddel sem vagy összhangban?
2010. aug. 28. 22:21
 8/15 anonim ***** válasza:

És mi van hogyha azért nem mennek oda hozzád, mert látják rajtad, hogy nem visszahúzodó vagy és nem szívesen nyílsz meg mások előtt? Lehet, hogy nem akarnak zavarba hozni...

Viszont akkor is elég bunkóság akárhogy is nézzük=/

2010. aug. 28. 22:24
 9/15 anonim ***** válasza:

nem visszahúzodó helyett

nagyon visszahúzodó*

elírtam:D

2010. aug. 28. 22:28
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem kuporodok össze, egyenesen, határozottan állok. Volt, hogy beszélgettem valakivel, és később megemlítettem neki, hogy egyébként kicsit önbizalomhiányos vagyok és csak nézett, hogy tényleg?

Szoktam ide-oda pillantani, de ha odajön hozzám valaki, mosolygok, kifejtem a véleményem, ha olyan a helyzet, elnevetgélek vele... Szoktam beszélgetni idegen emberekkel. Ha össze vagyok zárva valakivel és 5 perc után nem szóltunk egymáshoz, én érzek késztetést arra, hogy beszélgetést kezdeményezzek vele.

Nem az a fajta önbizalomhiányos vagyok, aki elbújik a másik háta mögött.

2010. aug. 28. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!