Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy találhatnám meg miért...

Hogy találhatnám meg miért nem vagyok hajlandó változni?

Figyelt kérdés

Most élek valahogy. Egy csomó dolgot látok ahol tudnék fejlődni, ahol lenne kedvem fejlődni, ami érdekel, izgat és nem lenne nehéz tenni érte. És minden nap szidom magam hogy nem teszek érte. Munka, barátok/barátnő, hobbi... Minden nap úgy fekszek le, hogy másnap majd rápörgök és megteszem az első határozott lépéseket. Tudom mit kéne tennem. Kitartó vagyok ha valamibe komolyan belefogok. Nagyon fáj látnom hogy nem csinálok semmit, mégsem csinálok semmit. Mintha be lennék betonozva a jelen helyzetembe és saját magam állnék az utamba. Talán félek hogy jobb lesz a helyzetem? Talán félek hogy esetleg elégedett is lehetnék magammal? Talán nem merek jobb lenni, mert akkor hiányozna a tehetetlenség érzése?

Ha valaki hozzá tud szólni annak nagyon megköszönöm! :)

2010. aug. 27. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy kinvettek, vagy lepontoztok, de ez akkor az en velemenyem:

Fogadd be Istent a szivedbe, es ne felj onmagad lenni. :)

2010. aug. 27. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
akkor is*
2010. aug. 27. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Vagy talan depis vagy? :D

Van egy jo konyv, az a neve,hogy:

Kiut a depressziobol. :)

2010. aug. 27. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is szokott lenni, este mikor pörög az agyam alvás elött, akkor elhatározok mindenfélét, le játszom magamba, hogy ezt most meg fogom tenni, de reggel mikor felkellek valahogy oda a lelkesedés.
2010. aug. 27. 21:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a sorokat!

Nem, depisnek nem mondanám magam. Vagy legalábbis a hangulatom általában úgy mozog, hogy míg melózok vagy más szokásos tevékenységet végzek addig pozitív vagyok, jó kedv, eltökéltnek érzem magam hogy amint ráérek teszek a céljaim felé egy-egy lépést, de aztán amint odaérek hogy tényleg léphetnék, akkor valahogy mindig elodázom a dolgokat, halogatok, mással foglalkozok amivel nem lenne muszáj... csak fogalmam nincs mitől félek, miért nem teszem amit szeretnék...

2010. aug. 27. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanígy van velem is:S

Én azt tudom tanácsolni, hogy annak ellenére, hogy rögtön mást csinálsz mint amit eltervezel, akkor még is tedd meg a lépést! Csak egy kicsit erőltesd meg magad!

Ne gondolkozz semmit, csak tedd meg!;) remélem sikerül.SOk sikert hozzá:):D

2010. aug. 28. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!