Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnék felülkerekedni a...

Hogy tudnék felülkerekedni a félelmeimen?

Figyelt kérdés

Már kis korom óta elég gyáva vagyok,pl kis korom óta félek a kutyáktól, mert megtámad egyszer egy csapat kutya. Azóta pl ha kutyát látok legyen az pórázon akkor nagy ívbe kerülöm őket, félek hogy hamisak, mert nem tudnak beszélni és nem tudják azt mondani hogy "hé haver nyugi nem bántalak" ha elmegyek egy kerítés mellet és elmegy melletem egy kutya vagy csak a szemem sarkából látok valamit megmozdulni akkor már megijedek. Ha társaságba vagyok akkor nem félek csak ha egyedül vagyok, és szeretem a kutyákat ha tudom róluk hogy nem hamisak.

Emellet ha valaki csak megemeli ak ezét melletem mér összehúzom magam,nem tudom miért vagyok ennyire gyáva, ha nem vagyok egyedül akkor nem, meg tudom hogy nincs mitől tartani de még is ijedek meg sokszor, főleg attól tartok amit nem látok előre, ha tudom hogy valami jön akkor nem.

szeretnék bátrabb lenni de amikor odakerül a sor nem tudom irányítani a testem.

2010. aug. 27. 11:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Nyugottan elmehetsz a legtöbb mellett, főleg ha lógatja a farkát és a fejét, max megszagol, de nem hiszem h bántanak, az én kutyám is kerge, mert rémisztő ha valaki elmegy mellette, de nem bántja csak szaglássza és nyaloggatja, de nem ugrálja körbe, hanem csak bnyüszög és megy tovább (golden retriver),

a legtöbb kutya a saját területét védi és azért tűnhet vadnak, ne nézz a szemükbe ha félsz tőle és próbáld nagyobbnak mutatni magad. És lehet ugrál a kerítésnek, de az belül van és nem kívül. NE fuss lehetőleg előlük, mert akkor fognak támadni.

2010. aug. 27. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!