Hogyan tudnàm elfogadni hogy sosem lesz párkapcsolatom ?
Ha 16 évesen még sosem volt párkapcsolatod, az pontosan mit jelent? Mióta tartod szükségesnek, hogy legyen? 14 éves korod óta? 13? 12?
Az maximum négy év - bár szerintem 12-13 évesen még nem pasiznod kéne, szóval legyen csak kettő.
Két éve nincs párkapcsolatod, úristen, összedőlt a világ, már sosem lesz.
Mondjuk igazad van, alig van rá mondjuk 40-50 éved.
Tudod mit? Ha ennyire el vagy keseredve, gyere át, megoldjuk. Csak hogy ezt is kipipálhasd.
Tudom, hogy nehéz, de nem szabad erre gondolni!
Én is ugyanezt hittem a te korodban (most se vagyok idősebb de na:D), és azóta teljesen megváltozott az erről alkotott véleményem.
Nekem 18 évesen lett az első párkapcsolatom, akkor is csókolóztam először és akkor már nem éreztem gáznak egyáltalán.
Én se tartottam magam sose szépnek, sőt egész csúnya kislány voltam, jót tettek az évek, mint ne mondjak, habár teljesen én se fogadtam el magam.
A lényeg annyi, hogy lehet hogy te nem látod magad szépnek, valaki annak fog, akkor is ha nem gondolnád, és tényleg ne siesd el a kapcsolat dolgot, lesz olyan aki szeretni fog téged.
22L
Ne azon tépelődj, hogy sosem lesz párkapcsolatod, hanem arról győzd meg magad, hogy lesz. És lesz is!
Nem biztos ám, hogy körötted minden lány már pasizott. Füllents Te is úgy, mint közülük egyesek.
Fő dolog, hogy ne kedvetlenegyj el. Itt a nyár, menj barátnőiddel a strandra, fesztiválokra, bulikba. Az is lehet, hogy majd a suliban találkozik veled valaki. Főleg - ne mondj le semmiről!
Nagyon fiatal vagy még, éld az életed, tanulj sokat, sportolj, tapasztalj, ismerj meg minnél több embert és kultúrát.
Tudom néha rossz a magány, de ahogy előttem is megírták, nem kell erőltetni, jön majd az magától :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!