Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek szèp ha egy...

Szerintetek szèp ha egy lànynak vastagabb combja van?👉👈

Figyelt kérdés
Igen amikor belenézek a tükörbe mindent elfogadok magamon, kivéve a combjaimat és ezt fokozza hogy 155-157 cm vagyok, szerintetek undorító vagy szép a vastagabb comb?

2021. jún. 28. 20:27
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Kicsit
Gusztustalan
27 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
17%

minél vastagabb?!

Én speciel totál nem szeretem a mai fékony, deszka csicska lányokat.

És a comb mellé kell egy kis ész is!

2021. jún. 28. 20:51
 2/5 szőlőcukros_petraaa ***** válasza:
48%
Szerintem, nem az a lényeg hogy hogy nézel ki, szerintem úgy vagy jó ahogy vagy. Ha vkinek nem tetszik hogy túl vékony vagy túl husi azt le kell szarni, tudom nehéz, de ha neked se tetszik persze nagyon, akkor edzzél, ugrokotellez vagy mai boldoggá tesz. És úgy is akinek majd tetszeni fogsz az nem fog belekötni, ha meg igen akkor elkell küldeni. Különben is, a fiúk szeretnek fogodosni a combot :D
2021. jún. 28. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Igazából ez nálam nagyban függ attól, hogy mennyire vastag. szerintem nem baj, ha összeér, amíg nem a 20kg van csak a combodon zsírban részhez tartozol
2021. jún. 28. 22:34
 4/5 anonim válasza:
50%
Én igen,mert inkább a teltebb lányokat szeretem,bár ne is legyen egy elefánt.
2021. jún. 28. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Nekem tetszik a vastagabb comb.
2021. jún. 29. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!