Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek az szép hogy egy lánynak vastagabb a combja?
Figyelt kérdés
Sportolok, de amúgyis vastagok a combjaim. Szerintetek az szép, vagy csak azok a vékony lábak jönnek be? Nem vagyok kövér, kb 55 kg és 16 éves.Szerintetek? Ti összejönnétek egy olyan lánnyal?2018. szept. 5. 13:43
1/17 anonim válasza:
Simán, én jobban szeretem az ilyen husisabb lányokat :)
2/17 A kérdező kommentje:
De én husis se vagyok a csak a combom nagy szerintem.
2018. szept. 5. 13:57
4/17 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nincs vele, nagyon jól tud kinézni :)
5/17 anonim válasza:
Hasonló képet linkelhetnél a netről, kb. milyen vastag a combod. Lehet, csak te látod túl vastagnak. Relatív, kinek mi vastag.
6/17 anonim válasza:
Attól függ hogy mennyire vastag.Lehet hogy csao beszugerálod magadnak hogy te szerinted vastag,mások szemszögéből nézve pedig lehet hogy vékony.Szóval így nehéz megtippelni..Milyen magas vagy az 55 kilódhoz?
7/17 anonim válasza:
Nekem egyszer volt vastag combú, ám más testtájain vékony barátnőm, szerintem vonzó, aranyos tud lenni.
19/L/bi
8/17 anonim válasza:
Én is 55 kg vagyok, mellette 170 cm, tehát vékony. Nekem is viszonylag vastag combom van, de eddig egy fiút se zavart. Hidd el, nem a combod vastagsága fogja meghatározni, hogy bejössz-e a fiúknak vagy sem!:)
9/17 anonim válasza:
Ha nem azért vastag mert hájas(ROSSZINDULAT NÉLKÜL MONDOM,SENKIT NEM SZERETNÉK MEGBÁNTANI),hanem mert pl ilyen alakod van,vagy izmos a sportolástól,az nagyon csinos is tud lenni...19/f
10/17 anonim válasza:
Érdekesek a válaszok. Mondjuk tökre örülök, hogy sokan így gondolják mert én is 55 kg vagyok, 158 cm kicsit vastag combbal amit már mások is mondtak:( 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!