Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek az szép...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek az szép hogy egy lánynak vastagabb a combja?

Figyelt kérdés
Sportolok, de amúgyis vastagok a combjaim. Szerintetek az szép, vagy csak azok a vékony lábak jönnek be? Nem vagyok kövér, kb 55 kg és 16 éves.Szerintetek? Ti összejönnétek egy olyan lánnyal?

2018. szept. 5. 13:43
1 2
 11/17 anonim válasza:
0%
Igen sokkal szebb szerintem mint ha vékonyabb lenne.
2018. szept. 5. 17:04
 12/17 anonim ***** válasza:
De kép tényleg jó lenne, ha konkrétan nem is a te lábadról, csakhogy tudjuk hogyan képzeljük ezt el :)
2018. szept. 5. 17:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát, ha izmos akkor szerintem nagyon szép. 19/f
2018. szept. 5. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem a comb témával mindig is gondom volt, mert hiába nem vastag valakinek a combja, mégis annak tűnik sokszor, tehát megtévesztő a comb alapszerkezete végett.

De ettől függetlenül mindenki úgy jó, ahogyan van.

2018. szept. 5. 21:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Alapvetően a vékony lábak tetszenek, kérdés hogy mennyire vastag. És az sem mindegy, hogy izomtól vagy zsírtól vastagabb. Egy kor és testsúly nem jelent semmit, így neked senki se fogja megmondani! Max azt, hogy kinek mi tetszik. Vannak, akiknek alapból tetszenek a vastagabb lányok, kiknek a combjuk közel sem mondható vékonynak se. Nem vagyunk egyformák, kinek mi tetszik
2018. szept. 6. 13:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem, nekem a vékony lábak tetszenek. Se nem husi, se nem izmos.
2018. szept. 6. 18:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Pont az a jó! Nőies, nagyon jó a fogása,jól meg lehet markolni. Én pont az ijenekre bukok.
2020. dec. 15. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!