189 cm vagyok vilag eletembe sportoltam , eszek sokat de megsem hizok miert ?
Figyelt kérdés
189cm hez 80 kilo vagyok de vekony akarhogy eszek hizok de sajnos nem szemmel latható a változás lehet a genetikam miatt is
Mi a teendo vagy en kesobb fogok elkezdeni “ferfiasodni” ?
20 F
2021. jún. 22. 11:15
1/4 anonim válasza:
Én sem tudok hízni,pedig elég sokat eszek.
Kérdésedre a válasz: járj konditerembe, eddz, és egy idő után majd izmosabb leszel
2/4 anonim válasza:
Sportolsz + genetika.
Én például egész nap gépezek kb. mert szoftverfejlesztő vagyok.
Mégis ha hetente egyszer megemelek egy liter tejet akkor már az átlagosnál jobb kondiba vagyok.
Magas t szint, hasonlók is közbe játszhatnak.
Szerintem hülyeség arra menni hogy hizzál.
Ha szeretnél izmos lenni akkor próbálj azokkal a paraméterekkel dolgozni amit a genetika dobot ( ne fújd fel magad ).
3/4 anonim válasza:
Én meg 190cm vagyok és 80kg, mégis úgy nézek ki mint egy zsírdisznó. Na most akkor mi legyen? help
4/4 anonim válasza:
Nasi segít.
Csoki, ropi jégkrém!
Azonnali hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!