Terhesség? Vagy hormonok?
Figyelt kérdés
Szóval Márciusban ki maradt a havim helyete pecsételő barnázásom volt csináltam teszteket és negatív lettek. 25éves nő vagyok aki tisztában van a terhességi tesztek működésével! Viszont áprilisban késett 2 hetet sosem késett ennyit csináltam tesztet negatív utána meg jött rendesen 2 hét késés után mondtam is hogy ennyi volt nem sikerült teherbeesnem és kész! Nem görcsöltem rá mivel még csak február óta próbálkozunk! Viszont most májusban is késett egy hetet utána meg jött gondoltam hosszabb lett a ciklusom, viszont azt hozzá teszem hogy 3 napig tartott (5napig szokott tartani 31napos ciklusom van/volt) viszont észre vettem hogy nőt a hasam pár napja és nem csak én,kérdezték tőlem többen is hogy nem várok babát? És most 3 napja érzem hogy húzódik a hasam és feszül, hason nem tudok aludni és éjjel is gyomorégésem van meg nagyon fáradtnak érzem magam egész nap wc re gyakran járok! Szóval ennyi... Na igen meg hozzá teszem hogy puffadásra való gyógyszert is szedek 3x egy nap. Nem vagyok duci 178cm vagyok és 60kg magasságomhoz pont jó!2021. máj. 29. 12:20
1/1 anonim válasza:
Inkább egy nőgyógyászati vizsgálat kéne és nem 60 teszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!