Hogyan lehet elérni ezt az életmódot?
Azokra a magabiztos személyiségekre gondolok, mint Tony Stark (vasember), Cal Lightman (hazudj ha tudsz), Patrick Jane (mentalista), Dr.House (abban az állapotában, amikor nem törik meg, hanem magabiztos)
Tudom, hogy kreált szereplők, de élőben is vannak ilyen emberek ebben biztos vagyok.
Tony Starkot és Cal-t nem ismerem.
Patrick és House tipikus kívülállók. Magányos farkas, még társoságban is. Ez a státusz csak akkor működik ha az illető nagyon érti a dolgát, intelligens. Mivel jó szakember, elnézik neki azt hogy egyedi megoldásai vannak és kissé döcögős a szociális érintkezési formája (értsd: arrogáns öntörvényű se.gg). Ha nem lenne szükséges, pótolhatatlan tudásuk a frac se alkalmazná őket.
00:57 vok
Igen, ez általában így szokott lenni, nekem is sikerült egy ideig iylennek lennem, de aztán a sok egyedüllét maitt ez megszűnt. Ahhoz, hogy ilyen legyél nem lehetsz egyedül kellenek köréd az emberek, ez van. Egyedül csak magunkba fordulunk és minden önbizalmunkat elevsztjük.
Igen mert lássuk csak Tony Stark a filmben dúsgazdag, egy cég feje ott vannak emberek, Lightmannek külön cége van, és napi szinten vannak bűntények, Patrick van talán a legsz@rabb helyzetbe 4-ük közül, ő nem hivatalos nyomózó, ő inkább odamegy ahol úgy gondolja segíthet, House meg elismert orvos, ott sincs hiány emberekből.
Ebben az országban viszont vért kell köpnöd, ha valami hasonlót el akarsz érni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!