Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet elérni ezt az...

Hogyan lehet elérni ezt az életmódot?

Figyelt kérdés

Azokra a magabiztos személyiségekre gondolok, mint Tony Stark (vasember), Cal Lightman (hazudj ha tudsz), Patrick Jane (mentalista), Dr.House (abban az állapotában, amikor nem törik meg, hanem magabiztos)

Tudom, hogy kreált szereplők, de élőben is vannak ilyen emberek ebben biztos vagyok.

2010. aug. 24. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem életmód.. ez egy emberi tulajdonság. Egy emberi viselkedés forma,amivel születsz vagy nem születsz.. ha valaki magabiztos,akkor pl. nem filózik annyit egy dolgon,hanem rögtön cselekszik és nem hátrál meg..de pl. Dr.House cinikus inkább.. :)
2010. aug. 24. 16:11
 2/7 A kérdező kommentje:
16:11 Ez csak részben igaz. Nekem kisebb kihagyásokkal 1 éven keresztül sikerült úgy élnem, legalábbis én úgy éreztem magam, és akkor éreztem magam életemben a legjobban, szóval nem hinném, hogy az lenne az alap állapotom ami most van, hiszen így nem érzem jól magam, úgy meg igen. Mindenkinek az az igazi személyisége amiben jól érzi magát, szerintem.
2010. aug. 24. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tony Starkot és Cal-t nem ismerem.

Patrick és House tipikus kívülállók. Magányos farkas, még társoságban is. Ez a státusz csak akkor működik ha az illető nagyon érti a dolgát, intelligens. Mivel jó szakember, elnézik neki azt hogy egyedi megoldásai vannak és kissé döcögős a szociális érintkezési formája (értsd: arrogáns öntörvényű se.gg). Ha nem lenne szükséges, pótolhatatlan tudásuk a frac se alkalmazná őket.

2010. aug. 24. 17:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tony Stark az a Vasember utolsó:) am sztem ez nem igaz h vki igy születik, ezt te fejleszted ki.
2010. aug. 25. 00:57
 5/7 A kérdező kommentje:
00:57 Pontosan! És ez is a problémám. Nekem igazából sikerült majdnem fél éven át tökéletes volt, csak hosszú egyedüllét után valahogy olyan, mintha újra kellene kezdenem és ez zavar.
2010. aug. 25. 01:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

00:57 vok

Igen, ez általában így szokott lenni, nekem is sikerült egy ideig iylennek lennem, de aztán a sok egyedüllét maitt ez megszűnt. Ahhoz, hogy ilyen legyél nem lehetsz egyedül kellenek köréd az emberek, ez van. Egyedül csak magunkba fordulunk és minden önbizalmunkat elevsztjük.

2010. aug. 25. 12:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen mert lássuk csak Tony Stark a filmben dúsgazdag, egy cég feje ott vannak emberek, Lightmannek külön cége van, és napi szinten vannak bűntények, Patrick van talán a legsz@rabb helyzetbe 4-ük közül, ő nem hivatalos nyomózó, ő inkább odamegy ahol úgy gondolja segíthet, House meg elismert orvos, ott sincs hiány emberekből.

Ebben az országban viszont vért kell köpnöd, ha valami hasonlót el akarsz érni szerintem.

2010. aug. 25. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!