Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ugy zavar milyert nem vagyok...

Ugy zavar milyert nem vagyok tehetseges semiben?

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 12:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Őőő de valamiben biztos... Nekem amúgy pocsék hangom van d eállandóan éneklek... Táncolni se tudok de táncolok állandóan:D nem vagyok tehetséges bennne, de attól még csinálhatom ha kedvem tartja:D
2010. aug. 24. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, valamiben biztosan tehetséges vagy, csak meg kell találnod...
2010. aug. 24. 12:21
 3/11 A kérdező kommentje:
En is enekelek egyfojtaban de mivel nincs jo hangom (egyesek szerint van egyesek szerint nincs ) :(( Pedig ez az amire mindig is vagytam hogy enekesno legyek :(( :(( :((!!
2010. aug. 24. 12:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Néha én is így vagyok vele.
2010. aug. 24. 12:25
 5/11 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? amúgy azért mert nincs hangod az nem akadály a ma világban... lásd: Sp,Justin Bieber... :D
2010. aug. 24. 12:27
 6/11 A kérdező kommentje:
12L
2010. aug. 24. 12:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Az osszes osztalytarsam mar megtutdta miben tehetseges csak en nem!!!
2010. aug. 24. 12:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
12évesne már tudják?:O mondj pár példát h ők miben... mert én 16évesen SEM tudtam h mibe vagyok tehetséges... mit kéne csinálnom, szal amúgy van időd és furcsállomh már tudják
2010. aug. 24. 12:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Ilyen idős korban még messze nem vonhatod le ezt a következtetést. Sok dologhoz még gyerek vagy.

Lehet,hogy éppen azt hozza az élet és ejtőernyőrésben,vitorlázásban,lovaglásban,hegymászásban,teniszben,golfban,jégkorongban vadvizievezésben,túlélésben,akrobatikában (végtelenig lehetne sorolni) leszel tehetséges.

Tehát nem lehet tudni mit hoz a sors.

Gyakorolj és ha valami végképp nem megy,pár év múlva próbáld meg hátha épp abban leszel jó! :)

Lebegjen egy cél a szemed előtt,mert cél nélkül minden ember csak egy vergődő hal egy pocsojában.

A tehetség egy alap amire építkezni lehet.

Mennyit gyakorolt ő,hogy úgy énekelhessen?

Sokat. ;)

Fel a fejjel "picilány"! :)

2010. aug. 24. 16:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem emlékszem már, hogy ki mondta, de szerintem nagyon találó volt:

A tehetség nem minden. Ha a sikert nézzük, a tehetség csak pár százalék, a többi kitartás, edzés, gyakorlás.

Nem szó szerint, de ez a lényege. Remélem mostmár tisztán látsz.

2010. aug. 25. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!