Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kellett volna dolgoznom?

Kellett volna dolgoznom?

Figyelt kérdés

Hétvégén kellett volna menni dolgozni segédmunkásnak apám mellé apám kőműves és én nem mentem mert már voltam és fárasztó és ha akarok valamit kérni anyámtól akkor apám mondja hogy nem érdemlem meg azért mert nem segítettem 12 ezerért inkább maradtam itthon és nekem ezért lelki furrdalásom van hogy apám szenved én meg tanulok

16/F

2021. máj. 18. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már vagy 3x kiírtad...
2021. máj. 18. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
4×!
2021. máj. 19. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
#2: :)))
2021. máj. 19. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
12ezret kaptál volna azért, hogy segíts? Már voltál és fárasztó? Jujj, hogy meg fogsz akkor lepődni, ha kikerülsz az életbe és kiderül, hogy a legtöbb munka fárasztó. Egyébként meg egy - egy ilyen hétvége szerintem beleférne, ne azért legyen lelkifurdalásod mert tanulsz. kértek tőled valamit amihez nem volt kedved,neked kellene valami nem életbevágó, nekik meg ahhoz nincs kedvük.
2021. máj. 19. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
2021. máj. 19. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
5×? Nem semmi...
2021. máj. 19. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha még fizetnek is akkor el kellett volna menned. Amúgy ha nem fizettek volna akkor is! Tanulni utána is tudsz és abban is biztos vagyok hogy nem töltötted a teljes idődet tanulással.

Fárasztó? Isten hozott a való világban! Így kell pénzt keresni! Munkával ami fárasztó leginkább....

2021. máj. 25. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!