Ha jól értem, vasárnapig táppénzen vagy, utána szabin. Akkor miért kellett volna ma vagy holnap dolgoznod? Ez így elég zavaros.
10 éves voltam, amikor anyám engem elvitt orvoshoz, mert mandulagyulladásom volt. Találkoztunk nagyanyám nyugdíjas ápolójával (vagy hogy kell írni), és ő akkor mondta anyámnak, hogy mamám haldoklik, de a nagynéném (anyám testvére) nem akarja kórházba vitetni. Felmentünk anyámmal akkor mamámhoz. Mama már nem volt beszámítható, csak feküdt és nézett ki a fejéből, akadozott fel a szeme. Anyám mondta, hogy nem kell elvitetni, mert akkor Mama kitagad (Wtf?). Erre Mama csak annyit mondott halkan, hogy: "Nem kórhaz." (Nem akart kórházba menni. Ennek ellenére anyám kihivta hozzá az orvost, aki kihivta a mentőket. Megmondta az orvos, hogy ha anyám nem hívta volna ki a mentőket, 2 órán belül Mamám már akkor meghalt volna. Mamám ezután jobban lett. 11 voltam, amikor anyum meghalt. 13 amikor mamám. Mamámról senki nem tudja, hogy halt meg, mert nagynéném nem mondta el senkinek. Most 17 vagyok, és őszi szünetbe lejöttem nagybátyámhoz és unokatesómékhoz. Ők mondták nekem, hogy ők se tudják, hogyan halt meg mama. Unokatesóm mondta, hogy egyszer rákérdezett, hogy most akkor hogy halt meg Mama, de azt mondta neki, hogy semmi közük hozzá. (Ami úgy ahogy van, hülyeség, mivel az unokatesóm mamának az unokája volt, és a mamám egyik gyereke se tudja, hogy hogyan vagy miben halt meg Mama, pedig a gyerekei.)
Találkoztam Mamám akkori nyugdíjas ápolójával (nyilvan nem ez a megnevezése, de most hirtelen nem jut eszembe). Ő mondta, hogy Mamám az utolsó heteiben négykézláb mászott ki a wc-re is, és mondta nagynénémnek, hogy orvoshoz kellene vinnie, nagynéném azt mondta, hogy elviszi, de nem vitte el orvoshoz, és már hetek óta rosszul volt (pontosan ő se tudja, hogy mennyi ideig, mert akkor ő táppénzen vagy szabadságon volt, vagy en már nem tudom mit mondott az a nő, nem jut eszembe, de valahogy úgy volt, hogy hetekig nem találkoztak, és Mamám összeesett a főtéren és rosszul lett.)
Most ilyen helyzetbe mit lehet tenni? Még nem vagyok 18 éves, és nem ilyen elméleteket gyártok folyamatosan esténként, de ez kicsit fura nekem, es ez nem hagy most jelenleg nyugodni. Ilyenkor kihez kell fordulni?
Oh de hülye vagyok te jó isten! Jegyzetekbe írtam le a kérdést, és nem azt másoltam be, amit kellett volna, hanem egy másik kérdésre választ. Bocsi, rosszat másoltam.
A kérdés: Ilyenkor mit lehet tenni, hogy megtudjam, hogy hogy halt meg Mamám, és van egy sanda gyanúm, hogy nagynéném miatt halt meg Mamám?
Hétemeletes marha vagyok, bocsánat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!