Mit tegyek, ha értelmetlennek érzem az életemet, és meg akarok halni, mert csúnyának tartanak?
Hi!
Sztem attól pedig ne félj, hogy nem lesz partnered. Én nagyon sokáig azt sem tudtam, h mi a szerelem, sőt, kis túlzással "defektnek" is tartottam :) Aztán egyszercsak pofáraesés, bamm, szerelmes lettem egy olyan nőbe, akit évtizedek óta ismerek, nem túl közeli barátként és egyszer sem fordult meg a fejemben az, hogy összejöjjek vele. De aztán az érzés letaglózott és más már nem is számított, nem érdekelt volna ha a külseje nem a legszebb, van-e munkája, milyen a családja, 20 gyereket nevel-e, stb. Csak az érzés számított, hogy együtt lehetünk, minden más csak felületes dologgá degradálódott...
Szóval én marhára nem aggódnék a külsőd miatt, mert biztosan van valaki, akit az picit sem érdekel, csak az, amit takar... csak ne legyél türelmetlen és pláne ne akarj meghalni emiatt :)
Peace
Szia!
Velem pont ugyanez volt, az osztályomban azzal csúfoltak h csúnya vagyok..Volt is öngyilkossági kísérletem pár hete, akkor kórházban voltam utána meg pszichológusnál.Menj el te is pszichológushoz, ne hagyd hogy odáig fajuljon mint nálam..Ha van valami kérdésed vagy csak beszélni akarsz írj nyugodtan! címem: shakemeee@gmail.com
ide nyugodtan leírhatod a gondjaidat és megbeszélheted másokkal:
- [link]
Na,én meg mindenki szerint extra szép csaj vagyok,
modelalakkal,magasággal,gyonyorű arcal,mégis egyik pasi
se akar velem járni,inkább csak elhitetik ,mert kihasználnának arra...de nem hagyom magam ha nem akarom
Hidd el néha a szép lányoknak nehezebb a szerelmi életük
mint egy átlagos lánynak.Barátnőm egy nem szép átlagos
alacsony csaj,aki csinos add azért magára,már a harmadik
komoly kapcsolata van.
Addj magadra,egy kis smink.Szerintem egy kis alapozó
szempillaspirál,természetes rúzs,nagyon sokat dob egy nőn
meg meg hidd el magadról hogy jó csaj vagy ennyi a nyitja
Igaz egy jó nő ezek nélkül is jó nő,de egy átlag nőt
azért kicsit formálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!