Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért olyan nagy dolog, az...

Miért olyan nagy dolog, az hogy más városba járok át iskolába?

Figyelt kérdés
Szóval szeptembertől középiskolás leszek és minden reggel vonattal utazok át Kecskemétre. (nagykőrösi vagyok) És mikor ezt megtudták pár, most már volt, osztálytársam, teljesen elvoltak képedve, hogy én utazgatni fogok minden áldott nap. Ebben mi olyan hihetetlen? Sokan járnak át más városba, nem?
2010. aug. 23. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
én minden nap 40 percet buszoztam gimibe. van aki többet is. nincs ebben semmi furcsa.
2010. aug. 23. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Én 1 óra 15 percet utazok iskolaidőben minden nap és ugyanennyit vissza. Jobban szeretem, mint azt, amikor még gimnáziumba jártam és mindössze 10 perc gyaloglás volt az út. Jó ez a kis változatosság.

Szerintem Te is szeretni fogod. :)

2010. aug. 23. 20:20
 3/6 zsana1495 ***** válasza:

Én egy ideig nem szerettem buszozni, mert unalmasnak tartottam, de a reggel fél óra buszozás alatt(nálad vonat), 1. mielőtt beérsz a suliba feltudsz ébredni:D( én sokszor még reggel is majdnem elalszok) 2. tudsz előtte tanulni 3. találkozhatsz ismerősőkkel, vagy pedig ismerkedhetsz emberekkel 4. a hazafele úton pedig jó pihenni az egész nap után, és ott is tudsz aludni:D

Amúgy szerintem sem nagy dolog más városba járni.

2010. aug. 23. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is más városba fogok járni, 1 órát utazok majd.
2010. aug. 23. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
ez nem olyan nagy dolog. az iskolások nagy %-a jár más városba suliba.
2010. aug. 24. 00:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem járok másik városba, de a sulink 70%-a más városokból jön...xD
2010. aug. 26. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!