Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A városban lakom, B városba...

A városban lakom, B városba járok iskolába, a C város pedig az A és a B között van. Az A és C város között vehetik havi diák bérletet?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 20:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nemértem

ha a két város között van miért kéne?

ha nyárra kell akkor nemszóltam és igen :D

2010. máj. 15. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem basszus... Nekem külön igazolás kellett, hogy ott vagyok gyakorlaton s akkor lehetett... Szerintem ez amúgy nagyon gáz!!!!!
2010. máj. 15. 21:34
 3/12 Ammarilys válasza:
engem megvágott a kaller 6500al mert, A-ba jártam suliba,és az "A"-n túl 7 km-re vettem bérletet. (már két éve).és hogy csak lakhely és suli között lehet venni.de szereztem igazolást,hehe protekció :D,és igy csak egy ezrest kellett fizetnem a 6ezer5 helyett.
2010. máj. 15. 22:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Szeptembertől mindennap feljárok Pestre (B város). Elvileg vonattal járok, azért kéne A és B között az vonatbérlet (A városban lakom, B-ben tanulok). De C városba több vonat megy, így elmennék C városig, és onnan buszoznék az A vároba. És a kérdésem az lenne, hgoy tudok-e diákbérletet venni a buszra (A-C között)?
2010. máj. 15. 22:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt értelmesebben nem lehet volna megfogalmazni? ba*d + Mit ha egy matek példát olvasnék... Mért nem lehet kimondani az adott települések nevét?
2010. máj. 15. 22:24
 6/12 A kérdező kommentje:

Szóval Verőcén (Vác mellett) lakom és innen Budapestre járok iskolába, megveszem vonatra a tanulóbérletet. De mivel óránként mennek csak vonatok Verőcéig, Vácra meg kb. 20 percenként, így meglehet-e azt csinálni, hogy Váctól Verőcéig veszek buszra tanulóbérletet,- és Vácról busszal mennék haza-? (Vác Verőce és Budapest között van.)

Tömören:

Verőcétől Budapestig diákbérletem van vonatra, akkor Váctól Verőcéig vehetek-e tanulóbérletet buszra?

2010. máj. 15. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem simán vehetsz!
2010. máj. 15. 22:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Pláne, hogy ha jól értem, akkor nappalira fogsz járni, nem?
2010. máj. 15. 23:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Viszonylatigazolással. Amit viszont elmondtál, az alapján a viszonylatigazolást ki kell adni Verőce és Vác közé, ha Vácról busszal is be tudsz menni. Senki nem kötelez, hogy Verőce és Budapest között csak egyfajta közlekedési eszközt használj.

De mindenképpen szükséges a viszonylatigazolás. Én váltanék ki viszonylatigazolást a teljes szakaszra, és Verőce-Vác szakaszra is.

Ha nincs viszonylatigazolásod, valóban megbüntetnek!

2010. máj. 16. 00:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi. És kitől szerezzek viszontigazolást?
2010. máj. 16. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!