A városban lakom, B városba járok iskolába, a C város pedig az A és a B között van. Az A és C város között vehetik havi diák bérletet?
nemértem
ha a két város között van miért kéne?
ha nyárra kell akkor nemszóltam és igen :D
Szóval Verőcén (Vác mellett) lakom és innen Budapestre járok iskolába, megveszem vonatra a tanulóbérletet. De mivel óránként mennek csak vonatok Verőcéig, Vácra meg kb. 20 percenként, így meglehet-e azt csinálni, hogy Váctól Verőcéig veszek buszra tanulóbérletet,- és Vácról busszal mennék haza-? (Vác Verőce és Budapest között van.)
Tömören:
Verőcétől Budapestig diákbérletem van vonatra, akkor Váctól Verőcéig vehetek-e tanulóbérletet buszra?
Viszonylatigazolással. Amit viszont elmondtál, az alapján a viszonylatigazolást ki kell adni Verőce és Vác közé, ha Vácról busszal is be tudsz menni. Senki nem kötelez, hogy Verőce és Budapest között csak egyfajta közlekedési eszközt használj.
De mindenképpen szükséges a viszonylatigazolás. Én váltanék ki viszonylatigazolást a teljes szakaszra, és Verőce-Vác szakaszra is.
Ha nincs viszonylatigazolásod, valóban megbüntetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!