Utálom az orromat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs önbizalmam, mert utálom, hogy vastag, hosszú és ,,tört'' az orrom. Nem tudom elfogadni. Ha valaki rámnéz, mindig azt hiszem, hogy az orromat nézi, nagyon zavar. :(2010. aug. 22. 16:33
11/14 A kérdező kommentje:
19:34 de nekem nem "sasorrom" van az tényleg jobb lenne, hanem nagy "malacorrom". Szerintem nekem van a legcsúnyább orrom a világon. :-(
2010. aug. 25. 08:16
13/14 A kérdező kommentje:
lány
2010. aug. 25. 18:50
14/14 Bori2211 válasza:
14 éves vagyok és 2-3 éve még semmi baja nem volt az orromnak. Most pedig eszméletlen ronda. Lett rajta egy púp a semmiből. Már várom a 18-at, hogy végre véget vethessek neki. Úgy utálom ahogy van... megjegyezném más még nem szólt érte de én ki nem állhatom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!