Utálom az orromat, mit tegyek?
Csak azt fog mást zavarni, ami téged is zavar..
Nézz meg néhány Barbra Streisand filmet, vagy afromaerikai színészes filmet. Senkit nem zavar az orruk :)
Hmm. Együttérzek Veled, mert hasonló helyzetben vagyok én is csak én a fogaimmal vagyok így.
Senki sem tökéletes. Próbáld meg azt, hogy ne gondolj mndig az orrodra. Nem hiszem, hogy más észreveszi azt amit Te nagyon utálsz. Lehet így látod, de nem mindenki úgy lát minket, ahogy mi magunkat. Márpedig legtöbbször nagyon negatív képet alakítunk ki magunkról, ami valójában nem is úgy van!:(
Én csak azt tudom ajánlani ne görcsölj ezen, hidd el rá fogsz jönni, hogy nem érdeme silyeneken agyalni!
csak 18 éves kortól lehet plasztikai műtét
15 vok
Próbáld meg elfogadni.
Nekem pl nagyon!!kicsik a melleim...
Utálom. De valamilyen szinten már kezdem elfogadni a tényt.
És sajnos már 18vagyok tehát lehetetlen ,hogy még nőjjön valamennyit-.-' Gondoltam én is plasztikai sebészetre, de aztán meg az lesz, hogy később megbánom vagy valami komplikáció léphet fel műtét közben nem tudhatjuk.
Gondold át azért.
Ja és mellékesen néha én is utálom az orromat!
De próbálok az összessel együtt élni, nehezen, de kibírom.
Gondolj arra, hogy másnak milyen rossz pl akinek nincs hol laknia, vagy akik valamilyen rendellenességgel születtek, akik éheznek...
:/
:)
Nekem meg túl hegyes (annak ellenére, hogy mindenki azt mondja, hogy pont jó).
Anyámnak túl nagy volt (ééés az övének se volt baja).
BIZTOS vagyok benne, hogy a tiéd is jó, csak te nézed rossz szemmel! :)
Különben is! Szerintem SOKKAL de SOKKAL szebb a "sasorr" szerűség, mint a pisze orr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!