Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálom az orromat, mit tegyek?

Utálom az orromat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincs önbizalmam, mert utálom, hogy vastag, hosszú és ,,tört'' az orrom. Nem tudom elfogadni. Ha valaki rámnéz, mindig azt hiszem, hogy az orromat nézi, nagyon zavar. :(
2010. aug. 22. 16:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Csak azt fog mást zavarni, ami téged is zavar..

Nézz meg néhány Barbra Streisand filmet, vagy afromaerikai színészes filmet. Senkit nem zavar az orruk :)

2010. aug. 22. 16:39
 2/14 anonim ***** válasza:

Hmm. Együttérzek Veled, mert hasonló helyzetben vagyok én is csak én a fogaimmal vagyok így.

Senki sem tökéletes. Próbáld meg azt, hogy ne gondolj mndig az orrodra. Nem hiszem, hogy más észreveszi azt amit Te nagyon utálsz. Lehet így látod, de nem mindenki úgy lát minket, ahogy mi magunkat. Márpedig legtöbbször nagyon negatív képet alakítunk ki magunkról, ami valójában nem is úgy van!:(

Én csak azt tudom ajánlani ne görcsölj ezen, hidd el rá fogsz jönni, hogy nem érdeme silyeneken agyalni!

2010. aug. 22. 16:40
 3/14 A kérdező kommentje:
nem tudom elfogadni az orrom :(
2010. aug. 23. 20:41
 4/14 anonim ***** válasza:
Vágd le... VAGY PLASZTIKA.
2010. aug. 24. 11:30
 5/14 A kérdező kommentje:

csak 18 éves kortól lehet plasztikai műtét

15 vok

2010. aug. 24. 11:39
 6/14 anonim ***** válasza:
nehogy elmenj!! nekem is görbe és nagy az orrom mégis próbálok vele megbékélni...
2010. aug. 24. 12:05
 7/14 anonim ***** válasza:

Próbáld meg elfogadni.

Nekem pl nagyon!!kicsik a melleim...

Utálom. De valamilyen szinten már kezdem elfogadni a tényt.

És sajnos már 18vagyok tehát lehetetlen ,hogy még nőjjön valamennyit-.-' Gondoltam én is plasztikai sebészetre, de aztán meg az lesz, hogy később megbánom vagy valami komplikáció léphet fel műtét közben nem tudhatjuk.

Gondold át azért.

Ja és mellékesen néha én is utálom az orromat!

De próbálok az összessel együtt élni, nehezen, de kibírom.

Gondolj arra, hogy másnak milyen rossz pl akinek nincs hol laknia, vagy akik valamilyen rendellenességgel születtek, akik éheznek...

:/

2010. aug. 24. 13:31
 8/14 anonim ***** válasza:

:)

Nekem meg túl hegyes (annak ellenére, hogy mindenki azt mondja, hogy pont jó).

Anyámnak túl nagy volt (ééés az övének se volt baja).

BIZTOS vagyok benne, hogy a tiéd is jó, csak te nézed rossz szemmel! :)

Különben is! Szerintem SOKKAL de SOKKAL szebb a "sasorr" szerűség, mint a pisze orr.

2010. aug. 24. 19:34
 9/14 anonim ***** válasza:
vegyél föl egy kalapot vagy napszemüveget, akkor nem az orrodra, hanem a kalapra és a napszemüvegre fognak figyelni
2010. aug. 24. 19:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Fogadd el magad, ahogy vagy. Ebből nyerítesz önbizlmat. Nekem is érdekes orrom van, de éppen ezért olyan karakterisztikus, egyéni. Nem kell mindenkinek topmodell arc, biztos vagyok benne, hogy szép vagy így is.
2010. aug. 25. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!