Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normalis dolog hogy undor...

Az normalis dolog hogy undor fog el a melegektol? De csak akkor ha lany melegeket latok azaz leszbikusokat. En is lany vagyok. Ez azt jelenti hogy en egy latens meleg vagyok vagy mas normalis heteroszexualis is erez igy?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 24. 01:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13%
Csak normális vagy. Ez a természetes.
2021. ápr. 24. 10:57
 12/18 anonim válasza:
82%

Én ugyanígy reagálok a heterok smárolós jeleneteire, mikor futok fel a lépcsőn, hogy elérjem a buszt, erre kerülgetni kell, mikor szemmel láthatóan ők nem is sietnek sehova.

Bárcsak ugyanilyen cukimuki jeleneteket látnék mondjuk leszbiktől... pedig nagyon sasolom őket, de random az utcán max kézenfogva sétálgatást láttam.

2021. ápr. 24. 12:08
 13/18 anonim ***** válasza:
16%
Ez a normális.
2021. ápr. 24. 12:19
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Most miért kell lepontozni azt, aki azt írja, hogy ez a normális? Természetesen ez nem jelenti azt, hogy bántani vagy sértegetni kéne a melegeket, a kérdező sem írt semmi olyat, hogy ezt tenné. Egyszerűen csak ellenszenves neki, ha azt látja, hogy egy lány egy másik lánnyal szeretne együtt lenni, és nem egy fiúval.
2021. ápr. 24. 12:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért lettek lepontozva, mert valószínűleg arra gondolt a két válaszoló, hogy csak a heterok a normálisak, és mindenki aki nem hetero, vagy nem ítéli el a nem heterokat az abnormális. A kérdező is az előző kérdésben még öklendezett a leszbikusoktól.
2021. ápr. 24. 12:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként én sem gondolom hogy a kérdező leszbikus lenni, olvastam az előző kérdését is, szerintem csak beképzeli.

De ki tudja, ismertem olyan lányt aki korábban minden alkalmat megragadott hogy elmondja milyen undorítónak tartja a melegeket, most meg egy lánnyal van.

2021. ápr. 24. 12:56
 17/18 anonim ***** válasza:
78%
Én a heterókkal vagyok így.
2021. ápr. 24. 20:56
 18/18 anonim válasza:
77%

A baj azzal van, amikor az undort elkezdik racionalizálni és érvelni az ellen, hogy a homoszexuálisok egyenlő méltósággal bíró emberek, akiknek jogaik vannak.

Undorból nem lehet érveket kovácsolni, mert az undor egy tökéletesen szubjektív és irracionális jelenség. Én például undorodom a plázáktól, utálok plázákba bemenni, mégsem mondom, hogy zárják be őket.

2021. ápr. 25. 18:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!