Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normalis dolog hogy undor...

Az normalis dolog hogy undor fog el a melegektol? De csak akkor ha lany melegeket latok azaz leszbikusokat. En is lany vagyok. Ez azt jelenti hogy en egy latens meleg vagyok vagy mas normalis heteroszexualis is erez igy?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 24. 01:09
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Akkor is undor fog el ha latom oket csokolozni
2021. ápr. 24. 01:11
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Ja tudat alatt leszbi vagy
2021. ápr. 24. 03:59
 3/18 anonim válasza:
27%
Szerintem meg ez a normális. Nyilván ettől mèg nem kell utálni meg bántani őket, de két férfi esetén engem is elfog az undor, férfiként. Lányoknál nem, bár nincs is lezbifétisem. Utálom, hogy azok, akik nem bírják elviselni, hogy nem a homoszexualitás a norma, belemagyaràzzák, hogy látens meleg vagy, stb. Én se bántok senkit vagy ilyesmi, egyszerűen két smároló férfitól rosszul vagyok. Ez van.
2021. ápr. 24. 06:29
 4/18 anonim ***** válasza:
94%

Tini koromban

Undort és félelmet éreztem a melegek iránt, később kiderült azért mert meleg vagyok és elnyomtam magamban.

De ez nem biztos hogy nálad is így van.

2021. ápr. 24. 07:15
 5/18 anonim válasza:
86%
A kérdés kiirasa helyett inkább aludtál volna egyet,te "normális heteroszexuális" , mindenkinek jobb lett volna...
2021. ápr. 24. 07:18
 6/18 anonim ***** válasza:
5%
Normális, igen.
2021. ápr. 24. 07:22
 7/18 anonim válasza:
100%
Nem tudom, hogy milyen a kérdező, de attól, hogy kit szeret, még nem lesz önmagában normális, az 100%
2021. ápr. 24. 07:27
 8/18 anonim válasza:
90%

A látens homoszexualitás létező jelenség, de nem minden homofóbra igaz.

Az, hogy ki mit lát undorítónak, tök mindegy. Szerintem a pacalpörkölt undorító, de ha rászólnék egy étteremben a szomszéd asztalnál ülőre, hogy ne egyen pacalpörköltet a jelenlétemben, akkor én volnék a bunkó paraszt, nem ő.

2021. ápr. 24. 08:36
 9/18 anonim ***** válasza:
85%

Az még önmagàban nem lenne fura hogy taszít hetero lány létedre ha két lány csókolózik.

Más hetero lányok is vannak így vele, de nem foglalkoznak ezzel, nem hangoztatják hogy őket ez mennyire taszítja.

Ez az érdekes hogy téged miért foglalkoztat ennyire? Engem ha taszít valami, azt nem nézem, nem foglalkozok vele, kikerülöm.

2021. ápr. 24. 09:16
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
És sűrűn látsz lányokat csókolózni? Mert én még sose láttam ilyet pl utcán, max filmen. Engem nem zavar, de ha zavarna elpörgetném vagy nem nézném, ennyi.
2021. ápr. 24. 09:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!