Az normalis dolog hogy undor fog el a melegektol? De csak akkor ha lany melegeket latok azaz leszbikusokat. En is lany vagyok. Ez azt jelenti hogy en egy latens meleg vagyok vagy mas normalis heteroszexualis is erez igy?
Tini koromban
Undort és félelmet éreztem a melegek iránt, később kiderült azért mert meleg vagyok és elnyomtam magamban.
De ez nem biztos hogy nálad is így van.
A látens homoszexualitás létező jelenség, de nem minden homofóbra igaz.
Az, hogy ki mit lát undorítónak, tök mindegy. Szerintem a pacalpörkölt undorító, de ha rászólnék egy étteremben a szomszéd asztalnál ülőre, hogy ne egyen pacalpörköltet a jelenlétemben, akkor én volnék a bunkó paraszt, nem ő.
Az még önmagàban nem lenne fura hogy taszít hetero lány létedre ha két lány csókolózik.
Más hetero lányok is vannak így vele, de nem foglalkoznak ezzel, nem hangoztatják hogy őket ez mennyire taszítja.
Ez az érdekes hogy téged miért foglalkoztat ennyire? Engem ha taszít valami, azt nem nézem, nem foglalkozok vele, kikerülöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!