Csak én érzem magam egyedül? Mi történt velem?
Figyelt kérdés
nem tudom mi történik velem,de ugyérzem senki nem kíváncsi rám...régebben sok barátom volt,most alig van olyan akivel megtudok beszélni mindent...én mindenkin próbálok segíteni,vagy tanácsot adni,de engem még a kutya se hallgat meg...2010. aug. 22. 13:40
1/6 anonim válasza:
Lehet mert edig sok hamis baratod volt keres magadnak egy igazit aki meghalgat es odafigyel red. De lehet hogy ez csak egy korszaka az eletednek es majd tul leszel rajta!!!!!
2/6 anonim válasza:
hány éves vagy?
--
Velem is ugyan ez van,régebben sok haver,most meg nyáron végig itt punnyadok és nem tok mit csinálni,mert bnőm akire eddig számíthattam most nincs sehol. -.-' :S
3/6 A kérdező kommentje:
20vagyok
2010. aug. 22. 14:12
5/6 anonim válasza:
én is így vagyok..bár a családom az kiváncsi rám szerencsére, de más nem:(
6/6 anonim válasza:
velem detto ez a helyzet. én 21 vagyok.
Mostanra nincs egyetlen egy barátnőm sem. Régebben voltak barátnk haverok sok sok de szép lassan eltüntek elkőltőztek stb stb. én meg egyedül maradtam. évek óta csak egyedül. nagyaonsz@r :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!