SzalayNorbert53 kérdése:
Miért nem fejlődöm A CS:GO-ban ?
Figyelt kérdés
ilyen a világon nincs hogy valaki 4 év alatt nem képes megtanulni valamit, 4 év nagyon sok idő más ennyi idő alatt megtanul repülőt vezetni én 4 év
alatt nem voltam képes megtanulni normálsian játszani egy játékkal
Lehetséges,hogy tehetségtelen vagyok ?
2021. ápr. 21. 23:12
2/3 anonim válasza:
Rossz a taktikád. Nézz youtube videósokat.
3/3 anonim válasza:
Úgy kell hozzáállni a játékhoz, hogy fejlődni akarsz. Ha meghalsz, gondolj bele, hogy mit csinálhattál volna jobban. Nézz tutorial videókat, amikben elmondják, hogy mit csinálhatnál jobban. Például az érzékenységedet nagyon le kell venni, nem csuklóból, hanem könyökből kell célozni. A célkereszteddel fejmagasságba nézzél, ne a földet bámuld. A többi dolgot elmondják a videókban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!