Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálom az embereket. Ha...

Utálom az embereket. Ha nevetnek, ha problémáznak, mindenüket rühellem. Pszichiáter anno próbálkozott, de azt is gyűlöltem. (?)

Figyelt kérdés

Az állatokat, növényeket tisztelem meg azokat az embereket is, akiket elképzeltem a fejemben irigység meg nagyképűség nélkül. A családom nagy része érdektelen / gusztustalan, rokonaim is, nem is nagyon tartom a kapcsolatot egyikkel sem, nem beszélek senkivel, tudom hogy vita lenne a vége. Igyekeztem legyűrni ezt az érzésemet, de eddig akárhány, akármilyen nemű / életkorú / életszínvonalú emberbe futottam, azt érte el nálam, hogy lemondjak az emberiségről. Legszívesebben lerohannám az embereket, életbe hagynám még a legkanibálabb férgeket is, csak legyen elég töltény a fajtám kivégzéséhez, pusztulhatnának akár velem együtt. Sajnálom az állatokat, a természetet. Kár értük, undorító kártevők vagyunk. Remélem egyszer lesz egy olyan embert felzabáló vírus, ami leküzdhetetlen, aztán béke lesz a világnak. Az oroszlán legalább megzabálja áldozatát, az ember még a f. szát is ráveri, hogy felsőbbrendűnek tűnjön. Szégyen.

Ki érez még így?

2021. ápr. 17. 21:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
Mizantrópia. Teljesen normális. Én is ilyen vagyok. Mindenki nem szeretheti az embereket.
2021. szept. 20. 09:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki mizantróp valamilyen szinten, csak sokan nem akarják beismerni. Legtöbb ember álszent és konfliktuskerülő. Bedőlnek az olyan hazugságoknak, mint a feltétel nélküli szeretet, hogy mások szemében szentnek tűnjenek. Ezzel pedig másokat is megmérgezhetnek, mert már sokan nem látják át ebben a káoszban, hogy honnan ered a problémájuk. Ma már szinte minden probléma, amivel találkozunk, civilizációs eredetű.
2021. okt. 31. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!