Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem unjátok magatokat és az...

Nem unjátok magatokat és az embereket?

Figyelt kérdés

Komolyan annyira unalmas mindenki, ha belegondolunk mindenki egyforma és unalmas. Aztán ha találkozunk valami

új emberrel egy idő után megszokjuk és rájövünk, hogy ugyan olyan....unalmas. De most komolyan ha itt valakivel

felveszitek a kapcsolatot, beszélgettek priviben, először persze olyan más meg minden, aztán egy idő után elszáll

az illúzió, mint mikor először veszel lcdtv-t, elsőre tök jó aztán megszokod. Ezért már nekem nincs kedvem semmihez

magamat is unom, én is egy "olyan" unalmas vagyok, az ingerek és a környezet hatására változom, mint mindenki más.. Ezen az oldalon is feltehetsz akármennyi kérdést mindig ugyan ott lyukadsz ki...sehol. Szánalmasak vagyunk és én már nem akarom folytatni önmagam ismételgetését...

2010. aug. 21. 14:13
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Gyertek el pantball-ozni kell még 4 ember :) Aztán elmesélgetem :) Két csapat 12-12 fö ;) (öszvisz 6 embert ismerek az én csapatombol tehát több idegen is lesz)

Aztán meg ha kinyirtuk egymást (:D) beülünk egy bárba és dumálgatunk meg kajálunk :)

2010. aug. 26. 10:42
 32/33 anonim ***** válasza:

21:59 vagyok ..

mm kedves kérdező,tudod értem amit mondasz,illetve írsz..és nyilván élőben mindketten mások lennénk,én is ..de az biztos hogy nem unalmasak...és nem taszítanál..nem lennél bunkó..szerintem egész más vagy..és különben is..túl negatív véleménnyel vagy saját magadról,ez hiba hidd el :)

nekem már szimpatikus vagy ..bármilyen hihetetlen

2010. aug. 26. 20:50
 33/33 A kérdező kommentje:
20:50 :)
2010. aug. 26. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!