Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem unjátok magatokat és az...

Nem unjátok magatokat és az embereket?

Figyelt kérdés

Komolyan annyira unalmas mindenki, ha belegondolunk mindenki egyforma és unalmas. Aztán ha találkozunk valami

új emberrel egy idő után megszokjuk és rájövünk, hogy ugyan olyan....unalmas. De most komolyan ha itt valakivel

felveszitek a kapcsolatot, beszélgettek priviben, először persze olyan más meg minden, aztán egy idő után elszáll

az illúzió, mint mikor először veszel lcdtv-t, elsőre tök jó aztán megszokod. Ezért már nekem nincs kedvem semmihez

magamat is unom, én is egy "olyan" unalmas vagyok, az ingerek és a környezet hatására változom, mint mindenki más.. Ezen az oldalon is feltehetsz akármennyi kérdést mindig ugyan ott lyukadsz ki...sehol. Szánalmasak vagyunk és én már nem akarom folytatni önmagam ismételgetését...

2010. aug. 21. 14:13
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

20:24én senkit nem vonzok be, nem vagyok ronda, csak negatív kisugárzás gondolom

21:34 inkább 1 hétig vagy 5napig :)

2010. aug. 24. 23:31
 22/33 anonim ***** válasza:
Neked lehet de nekem nem unalmas az élet :D Én gazdag vagyok , csajozom, extrém sportozok stb... :D ebbe nincs semmi unalmas ;) Holnap is megyek a haverokal a saját pályámra paintbolozni , ha akarsz gyere el :D (nem vicc :))
2010. aug. 25. 07:21
 23/33 anonim ***** válasza:
hát..akinek bejött az élet,vagy éppen belecsöppent a jóba,annak a legritkább esetben unalmas az élete...
2010. aug. 25. 17:31
 24/33 anonim ***** válasza:

Pff... nem belecsöpen az ember a jóba hanem meg kell érte dolgozni aztán hátra dölni és élvezni :) Én is megdolgoztam érte és már gazdagnak mondhatom magam mindenszenmpontol (barátilag,pénzileg,stb..)

Én is szegény csoro kölyökként kezdtem :D Most meg 26 évesen milliomos vagyok :P

2010. aug. 25. 19:21
 25/33 anonim ***** válasza:

19:21

van fogalmad, hogy ez mennyire elkeserít engem? mert tudom, hogy nekem ez soha nem fog sikerülni és 10 év múlva még mindig ugyan ilyen tehetetlen leszek

nem mindenki olyan, mint te aki dolgozni akar valami olyanért ami nem is biztos, hogy sikerül

ezt most nem rosszindulatból írtam, örülök, hogy valakinek legalább sikerült elérnie valamit:)

2010. aug. 25. 19:29
 26/33 anonim ***** válasza:

de,marhára így érzek. 16vagyok.vannak barátaim, mert rájöttem,hogy ezzel az érzéssel meg amit ez kivált belőlem,csak ellökök magamtól mindenkit,most már próbálok barátkozni,be szeretnék kerülni egy normális társaságba,(de ez nem fog sikerülni,mert hozzá se tudok kezdeni),más külsőt akarok,és lesz is.

Addig változtatok mindent,míg jól nem érzem magam!

Mindenki azért un mindent,mert még nem jött rá mi a jó saját magának. És erre most jöttem rá,ahogy írtam ezt.:D

2010. aug. 25. 21:46
 27/33 A kérdező kommentje:

19:21 engem csak az érdekelne, hogy hogyan kezdtél neki, illetve hogy sikerült ezt az egészet összehozni

21:46 örülök neki :)

2010. aug. 25. 21:55
 28/33 anonim ***** válasza:
17:28 vagyok .kedves kérdező ..akit megunok annak se játszom meg magam ..sehogyse..sőt a tudtára adom,hogy unom..de úgy alapból nem is beszélgetek unalmas emberekkel ..ha így is rengeteg van belőlük..minek keresném a társaságukat..mondjuk az én véleményem az,hogy Te biztos az ellentáboba tartozol..elég érdekes személyiséged lehet ..ezkirály.meg ahogy látom nem egyedül vagyunk ilyen gondokkal..21 válasz ..és a zöme ugyanazon a véleményen van :) eh csak h változtatni a bamba népen nem lehet.. ez a gáz
2010. aug. 25. 21:59
 29/33 A kérdező kommentje:
21:59 Lehet, hogy érdekes személyiségem van, de mivan ha élőben nem mutatnám ki, vagy ezeket a gondolatokat visszafojtanám magamba, bunkó lennék, poénkodnék és te úgy találkoznál velem, hogy nem tudnád, hogy én tettem fel ezt a kérdést és uncsinak titulálnál, hidd el. :)
2010. aug. 25. 22:42
 30/33 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket, csak válaszolok a kérdésedre:

Én is unom az embereket. Már a sulitól is undorodom, minden nap UGYANAZ történik. Folyosón kibeszélik egymást, ami szánalmas egyrészt, másrészt meg megint csak UNALMAS...

És igen, ha megismerünk valakit, megszokjuk egymást és a helyzet ugyanúgy unalmas lesz.

Azt gondolom, hogy emiatt kell mindig új dolgokat mutatni, nem untatni az embereket (mint Saten is mondta), és sokat ismerkedni sok-sok különböző emberrel.

Ugyan még nem volt barátom, mivel még csak 13 éves vagyok, de gondolom egy idő után két személy akik együtt vannak is megunják egymást, miután testileg-érzelmileg ismerik egymás "életét".

Nem menőzni akartam, csak leírtam a véleményem. Jóéjt.

2010. aug. 26. 01:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!