Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem unjátok magatokat és az...

Nem unjátok magatokat és az embereket?

Figyelt kérdés

Komolyan annyira unalmas mindenki, ha belegondolunk mindenki egyforma és unalmas. Aztán ha találkozunk valami

új emberrel egy idő után megszokjuk és rájövünk, hogy ugyan olyan....unalmas. De most komolyan ha itt valakivel

felveszitek a kapcsolatot, beszélgettek priviben, először persze olyan más meg minden, aztán egy idő után elszáll

az illúzió, mint mikor először veszel lcdtv-t, elsőre tök jó aztán megszokod. Ezért már nekem nincs kedvem semmihez

magamat is unom, én is egy "olyan" unalmas vagyok, az ingerek és a környezet hatására változom, mint mindenki más.. Ezen az oldalon is feltehetsz akármennyi kérdést mindig ugyan ott lyukadsz ki...sehol. Szánalmasak vagyunk és én már nem akarom folytatni önmagam ismételgetését...

2010. aug. 21. 14:13
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

19:17 Én is 17 vagyok :)

00:40 Nem más társaságot, hanem társaságot, mivel kb 3éve nincs, amikor is "elüldöztem" mindenkit, mert untam őket.(elüldöztem alatt azt kell érteni, hogy nem mentem mikor hívtak és én sem hívtam őket) Amiben örömöm lelem az pedig csak nagyon ritka körülmények közt jön létre.

2010. aug. 22. 14:06
 12/33 anonim ***** válasza:

szerintem is valami hobby után kéne nézned.valami olyasmi után,amit szeretsz és azt akkor nehezebben is unod meg.

ha csak otthon ülsz,akkor továbbra is csak unatkozni fogsz

2010. aug. 22. 16:36
 13/33 anonim ***** válasza:

én pontosan értem h miről beszélsz..sőt még abba is beleszoktam gondolni h mennyi ember unatkozhat az adott pillanatban és ez annyira tud idegesíteni...és igen van egy csomó olyan ember akiben semmi különleges/különös nincs ..sőt a legtöbb ilyen..meg ez a szia szia mizu ? semmi ..ott ? ettől a falramászom ..akik így dumálgatnak az már beteges..szerencsére én nem vagyok ilyen ..utálnám is magamat..de ahogy elnézem Te se lehetsz unalmas ember..

és szégyen.de igazad van.nagyonis..

2010. aug. 24. 17:28
 14/33 anonim ***** válasza:
ja és ne változz olyanná mint Ők ..legyél egyéniség..én is erre törekszem..de még elég fiatal vagyok :)
2010. aug. 24. 17:32
 15/33 anonim ***** válasza:

Mondasz valamit... Én is ugyanígy érzem :D A legtöbb ember annyira egyforma, hogy általában semmi kedvem nincs velük beszélgetni se, sőt egyáltalán látni/hallgatni őket, mindenki mindig ugyanazzal a sablonszöveggel/témákkal jön... De azért valahogy mindig találok egyet-kettőt, akiket másnak látok (hogy miért, azt általában én se értem, valszeg kisugárzás) és érdekelnek. Szerintem próbálj meg vmi társaságot keresni magadnak :) Egyébként én is olyan vagyok, hogy egy idő után mindent megunok, ezért állandóan próbálok változtatni az életemen, csak hát az se megy olyan könnyen, mert többnyire azt se tudom, hogy kezdjek hozzá vagy mit változtassak X') Azért megnyugtató, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki így látja a helyzetet :)

19/L

2010. aug. 24. 17:38
 16/33 anonim ***** válasza:

dehogynem

mindig minden ugyan olyan, semmi változás, filmeken élek, mindig a legújabbakat nézem, zenét elég változatosan válogatok, minden van, de sajnos elég hamar megunom őket és sokszor kifogyok a zenékből, talán nekem is a régmúlt zenéit kéne hallgatnom vagy olyan előadókat akiket nem kedvelek

mindig ugyan az és ebbe simán bele lehet őrülni, suliban meg főleg, uncsi lesz az egész, olyan semmi lesz az egész

ha változást akarunk akkor nekünk kell változtatnunk

talán ezért gondolkodok mindig mindenről másképp, változtatom félévenként a frizurám, mindig más stílus tetszik meg stb. így is uncsi az egész egy idő után és akkor jön a változtatás

legszívesebben leugranék egy tetőről vagy egy tetőn hintáznék, de milyen jó lenne már és főleg ha telihold lenne és valakivel jót beszélgetnék és közben zenét hallgatnánk

na igen, ez mind jó lenne, de egy idő után uncsi lenne

2010. aug. 24. 17:39
 17/33 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.. Én bizonyos emberfajtát utálok.. De én valahogy sosem unom az embereket... Szerintem pedig mindenki tök más, és ez izgalmas. Én képes voltam izgalmas és érdekes embereket össze szedni a környezetembe.

Nem lehet, hogy te az unalmas embereket vonzod be magadnak, mert annyira állítod, hogy milyen unalmas is az élet??

2010. aug. 24. 20:24
 18/33 anonim ***** válasza:
én is így vagyok.. van az a mondás, hogy minden csoda három napig tart. nagyon igaz..
2010. aug. 24. 21:34
 19/33 A kérdező kommentje:
17:28 az a gáz, hogy akit pl megunsz annak te is 1 idő után unalomból és kényszerből is de azt írod, hogy mizu vagy ilyesmi, mert uncsi és nem tudsz jobb lerázós szöveget annál,hogy te is uncsinak mutatod magad
2010. aug. 24. 23:08
 20/33 A kérdező kommentje:
17:39 én is filmeken élek, azok még néha feldobnak
2010. aug. 24. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!