Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Féltek a haláltól? Az a...

Féltek a haláltól? Az a gondolat, hogy soha-soha de soha többé nem létezünk, az az örökkévalóság.

Figyelt kérdés

Enngem kiráz a hideg és elkap a sírás mikor belegondolok,ha meghalok nem létezek soha-soha de soha.Az az örökkévalóság,hogy már nem élek.Nem látom többé a gyerekemet,senkit hogy éli életét.Az egy másik téma,hogy van élet a halál után a "lélek,szellem" mert akkor nem vagy tudatában,hogy mi van veled,nincs idő semmi.

Lehet,hogy lökött vagyok csak most ezen gondolkodtam.

2010. aug. 21. 13:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem félek tőle, mert van hitem, ami erőt ad :)
2010. aug. 21. 14:05
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem félek, most komolyan, a nagy semmi is jobb ennél az életnél.
2010. aug. 21. 14:48
 13/18 anonim ***** válasza:

"Az egy másik téma,hogy van élet a halál után a "lélek,szellem" mert akkor nem vagy tudatában,hogy mi van veled,nincs idő semmi."

Ez nem igaz. Ajánlom Dr. Michael Newton: Lelkünk útja című könyvét. Mély hipnózisban végzett kutatások anyagát tartalmazza.

2010. aug. 21. 15:14
 14/18 anonim ***** válasza:
én is kiváncsi vagyok rá.:) én abban hiszek hogy ha a mennyországba kerülünk lehet egy kivánságunk, és akkor én még egy életet kívánnék.:D szeretek élni. lehet hogy flúgosnak tartotok de nem izgat.xD:D
2010. aug. 21. 17:11
 15/18 anonim ***** válasza:

" Az a tény, hogy a Földön minden élet halállal végződik,

nem bizonyossága arra, hogy az élet célja a halál."

"Meghalni annyi ,mint levetni egy cipőt

amely szorít."

"Az élet csak a halál előjátéka."

2010. aug. 21. 17:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne félj tőle. Véleményem szerint a halál tulajdonképpen egy végtelen nyugalmi állapot, melyben a gondok is megszűnnek. A tökéletes háborítatlanság. Ha félsz attól, hogy nem kell többé törődnöd az evilági kicsinyes kakaskodásokkal, akkor félj tőle (de azért öngyilkos ne legyél).
2010. aug. 22. 00:43
 17/18 anonim ***** válasza:
En nem a halaltol felek...hanem ami utana van...mi van ott??A tulvilagban???SOkszor enis elkezdek sirni azon hogy egyszer minden szerettem meghal es enis megfogok...S anyukamtol mindig azt kerdem hogy a halal ugye nem ojan hogy eltemetnek es mozdulatlanul fekszunk es az orokkevalosagban elottunk csak egy feketeseget latok...ugye nem lesz ilyen..nyugtassatok meg:)
2010. aug. 22. 23:15
 18/18 nellnell válasza:
Az a rossz az egészben, hogy nem ér senki rá ezen 70 éves kora körül gondolkozni, hiszen nap mint nap halnak meg gyerekek is. Én ha erre gondolok mint valami depressziós magamba fordulok és elkezdek sírni, rettentő nagy halálfélelmem van, és az zavaró, hogy nem tudni, mikor és hogyan halunk meg, és azt se tudjuk, hogy mi lesz utána. Szerintem elég furcsa belegondolni, hogy egyszer csak nem mozgunk, nem eszünk, lélegzünk, stb.. A hideg kiráz. Nekem, amikor pl. a barátomnak felhozom ezt a témát, mindig azzal vigasztal, hogy még senki nem jött vissza a halálból panaszkodni. Talán tényleg így kéne felfogni.. viccesen.. persze nem vicces dolog.. de nem lehet mást tenni. Fura egy dolog a halál, de ez az élet rendje. Aminek meg kell történnie, az meg is fog történni. ( 17/L)
2013. máj. 31. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!