Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetnék, hogy boldogabb...

Mit tehetnék, hogy boldogabb legyek?

Figyelt kérdés
Nem is tudtam hova írjam ez a kérdést. Őszintén, nem tudom mi a baj pontosan az életemmel csak tudom, hogy valami nagyon nem okés. Nem érzem magam boldognak így ahogy vagyok, tudom, hogy változásra lenne szükségem csak nem tudom miben. Van párkapcsolatom, de úgy érzem nem azzal van a baj, ha a párommal vagyok boldog vagyok és nem is gondolok arra, hogy nem lennék az. Inkább ha nélküle...
2021. márc. 30. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennyi információból az ezo kategóriában tudnának segíteni.
2021. márc. 30. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Első lépésként tudni kéne, hogy mivel van a gond. Azt mondod nem a párkapcsolat, a többivel hogy állsz? Munka, otthon, stb. Vagy mire tippelsz, ha megkérem mondani, hogy az életed melyik részével vagy a legkevésbé elégedett, akkor mit választanál? Vagy miket?
2021. márc. 31. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!