Én lennék nagyon maradi ember?
A kérdés ezt a kérdést olvasva merült fel bennem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
(én az 5., 8. 10 komment vagyok)
Szóval én soha nem cserélném a valós utazást virtuálisra, a valós bulikat virtuálisra, a valós csajokat szexbábukra meg virtuális csajokra.
Az elektromos meg önvezető autókat sem szeretem, mert nincs autóhang, benzinszag, és maga a vezetés élménye is elvész az önvezető autókkal.
A mindent behálózó kamerarendszereket is utálom, hogy folyamatosan megfigyelnek, az pedig hogy előbb-utóbb a gondolataimat is figyelhetik abba borzalmas belegondolni. A testbe ültetett chiptől pedig végképp borsódzik a hátam én biztosan nem engednék ilyet magamba. És mielőtt lehurrogtok hogy "DeHáTaTeLeFoNiSmEgfigyEl" , ezt nem tagadom, viszont egy telenfont bármikor otthonhagyhatsz és nem figyel folyamatosan, az előbb említett rendszerek viszont mindenhol 0-24 ott lennének, és én nem cipelem ám mindenhova telefont, pl boltbamenni, túrázni, este sportolni nem viszem.
[link] ez a fajta jövőkép amit Kínában megvalósítanak ez az ami legkevésbé tetszik, egy ilyen világban biztosan nem tudnék élni.
De a modern építészet is kevésbé tetszik mert olyan egysíkú a kedvenceim az angol vöröstéglás házak, a svájci faházak, a rönkházak és hasonló régi stílusú épületek.
Tényleg én lennék nagyon régimódi és el kéne költöznöm valami eldugott helyre pl Alaszkába, Új-Zéland eldugottabb helyeire, Oroszországba, Dél-Amerikába, Észak-Kanadába, vagy Tristan Da Cunha szigetére?
Szerintem a privátszféra védelme nem jelent maradiságot.
Az, hogy az autózás új trendjei vagy a virtualitás elutasítása minek számít, már inkább szubjektív.
Maradi akkor vagy inkább, ha MINDEN újítást eleve rossz szemmel nézel, tartózkodsz tőle, és negatívnak állítasz be.
Ilyen vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!