Hogyan legyek sokkal kommunikatívabb?
háát ez egy nagy kérdés nekem is :/
bocsí h nem tudok választ adni :(
I. vedd rá magad, hogy szóba állj valakivel!
II. nézd el mások hibáit!
III. ne különcködj!
IV. ne kötöszködj!
V. ne légy beképzelt!
És lássuk a pédát az előbb felsoroltakból!
Nos: Vegyük azt, hogy csak ülsz, és szomorkodsz! Győzd le ezt az érzést, légy akaratos, tudatos és szólíts meg valakit... majd még valakit...majd menj egy társaságba (I.). Ha mások valamit rosszul mondanak, vagy más a véleményük, akkor azt nézd el, mert ha nem akkor a szemükben te leszel az okostojás (II.). Ha már bevettek egy társaságba, akkor ne akarj semmivel kitűnni közülük (úgy értem, hogy 'tegnap kaptam engedélyt, hogy több napra a bartnőm/barátomnál aludjak többször' meg hasonlók (III.). Ha egy új személy kerül a társaságba (valszínüleg ugyanazokból az okokból, mint te) ne légy lenéző, lekicsinylő, és ne szólogass be,kössél belé, vagyis ne nehezítsd meg az életét (IV.). Végül, ha már szórakoztok, lehetsz te a hangadó, de ne önfejűsködj, és ne nézz le másokat, vagy ne ordíts le másokat azért, mert nincsenek egy véleményen veled.
Remélem segítettem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!